СВАТБА ВЪВ ВРАЦА
Pupsi:
Извинявай за бавния отговор, но аз още не мога да "чатна" кага си писала, трябва да изляза от форума да се върна и чак тогава виждам че си писала, сори още един път не е нарочно :[ :[ :[
Що се отнася до цвета на сватбата аз все още не съм го определила, защото нищо все още не сме купували. Направила съм си една папка "Сватба идеи" и в нея има толкоз много идеи, че незнам към кое да се насоча. За съжаление за повечето от нещата трябват и много финанси, пък ние с тези 200 човека е малко трудно. На мен ми харесват страшно много неща, но... :\Едно от тях например, по което съм се запалила последно са калъфиате за столове, но първо трябва да видя ресторанта, абе какво да кажа всичко е свързано :angry:, но все пак според мен трябва да имаш някакви идеи "под ръка". ко искаш мога да ти покажа нещо само пиши какво :):):)
diavalo:
:bravo: и аз така напълнила съм компютъра с идеи и само чакам момента.Сега разбрах, че със сигурност ще ходя на 31ви до Асеновград и от там ще се заредя с още идей.А и тук в форума има много и момичетата са много мили и помагат така, че споко ще си разменяме информация и така ще ни е по лесно. Аз също искам калъфи за столовете и мисля да проверя като отида във Враца в тези агенции които ти пуснах колко ще ми струва това удоволствие.Трябва и за музика да мислим и за фото, и за камера ох май са много нещата 8P
Pupsi:
Аз питах за калъфи под наем в три агенции и цената варираше между 3-5 лв. за бр., което мен малко не ме устройва, защото 190 човека(стола)~600 лв.,което ми се струва малко скъпичко само за столове. Много се чудя какво да правя с фотото и оператора, хем искам хубава фотосесия и снимки в моменти, които винаги съм искала да бъдат "запаметени", но от друга страна искам и заснемане на цялото тържество от.... до и незнам как да ги съчетая *crazy* :'(Дай съвет моля те!!!
Какво ще бъде озвучаването на сватбата?
diavalo:
И аз съжалявам,че отговарям толкова бавно но съм на работа и затова. Ами музиката при нас ще я уредят свекър ми и мъжлето,че и двамата са музиканти и познават хората там.Искаме да имаме и оркестър с жива музика и DJ.А за калъфите права си много парички искат.Но като намерите ресторанта ще прецениш спрямо столовите дали имат нужда.Тези на " Хемус " например изобщо не им трябват защото са хубави.Ето тук има снимки на ресторанта http://www.visitbulgaria.net/bg/vratsa/hotels/hemus_hotel.html но доколкото знам капацитета им е 180 човека.За фото още не съм мислила,но искам да ни направят определени снимки и за камерата имам много изисквания несамо относно качеството,но ще видя какво ще ми предложат.Например много ме дразнят сватби които започват с 15 минутен репортаж на града и снимат или макове или маргаритки да не ти казвам, че гледах една дето бяха снимали един фас от цигара P-( P-( P-( Искам и да има снимки в началото от Враца после малко от Хасково ( аз съм от там) и накрая от варна където живеем с милото, но всичко това да се побира в не повече от 7-10 мин.
Pupsi:
Аз също се нервирам на такива репортажи. Мой втори братовчед е оператор и снима сватбата на сестра ми УЖАС :! :no: :!Все едно е от преди 10 години, озвучена с една старовремска музика, отврат качество :!, а да не говорим за снимките - първо са много отдалече, немога да разбера защо след като той се занимава само с това, второ 20-25 снимки и те повечето с роднини и приятели. Ние и направихме много по-хубави и ефектни снимки и затова се чудя талкова много. Милото ми каза да избирам между оператор и фотограф, щото има още много, ама наистина много разходи и аз донякъде се съгласявам и го разбирам *THUMBS* и все пак това е важно според мен, защото това остава от цялата сватба, а не какво си ял или пил. Сетих се и нещо друго какво смяташ за сватбения албум?Дали си заслужава? Колкото повече пиша и си споделям за толкова още неща се сещам. ohmy
Понякого се чудя дали си заслужава всичките тези притеснения, защото сватбата минава като един миг, казвам го от опит, защото съм била на сватбата и на сестра ми и на сестрата на слънцето.
Как ми се иска да се занимавам само с подготовката, а не с гадни изпити, както и работа, но........ такъв е живота :'( =] =]
Навигация
[0] Списък на темите