СВАТБА ВЪВ ВРАЦА
Pupsi:
Здравейте искам да попитам има ли бъдещи булки от гр. Враца?
Pupsi:
Здравей
не сме определили датата, но мислим да бъде в началото на юли. Аз също не съм от Враца и затова пуснах тази темичка, за помощ относно подготовкака защото не съм запозната с нищо там. Скоро ще ходим с моето слънце да разглеждаме и питаме за ресторанти. На 12 април сме канени на сватба там и ще добием все някаква представа.
diavalo:
Здравей отново :P
Къде ще е сватбата на която сте канени? Ние на 29 март се прибираме там и до 20 април ще останем за да подготвим някои от нещата.Нашата е на 20 септември,но май месец започва летният сезон тук във Варна и трябва да сме тук и няма никакво време да се прибираме лятото.
Много ще се радвам ако разменяме инфо тук *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
Pupsi:
Аз също ще се радвам да си разменяме инфо, защото според мен това е много полезно. Във Враца сме канени на сватба. Аз искам още от сега да ходим да разгледаме във Враца. Приятелите на които ще ходим на сватба ни казаха, че в х-л Чайка и Хемус е много скъпо, в Хемус не разрешавали да се внася нищо, което според мен е абсурдно *crazy* , а също и не разрешавали да се остава и шуми след 12.00 часа
diavalo:
Да ти кажа това малко ме съмнява,защото аз миналият м.май бях на сватба в ''Хемус'' и знам,че са били в ресторанта до 2ч. вечерта, а и някои от нещата са си внесли отвън.Но сега като отидем другата седмица ще ходим специално до ''Хемус'',защото нашите гости ще са около 150,а няма друг хубав ресторант във Враца.А " Чайка" е малък и няма да ни побере.Така, че ще те държа в течение с условията в " Хемус ".
Навигация
[0] Списък на темите