СВАТБА ВЪВ ВРАЦА

<< < (2/74) > >>

Pupsi:
Аз също искам да е в Хемус, първо защото и нашата сватба ще бъде големичка 170-190 човека и лесно не се намира хубаво място, а пък аз държа много на това, но като се замисля аз на какво ли не държа! :) както казах вече хем ми се струва, че е раничко още за подготовка, хем все за това си мисля, а имам много важни изпити, които трябва да взема преди сватбата в противен случай ще се побъркам *crazy*. След сватбата ще пиша как е минала, а и когато ходим със слънцето до там пак ще пиша задължително!!!

Pupsi:
И аз също много се радвам  *YAHOO* Ти имаш ли някакви идеи за украсата на ресторанта? Мен най-много ме притеснява прическата и гримът :(, за прическата милото ми обеща, че ако се съгласи фризьорката ми от софия ще изпрати някой в деня на сватбата да я докарат, но виж за гримът нямам никаква представа какво да правя :'( :'( :'(

diavalo:
Ами аз мислех тук във Варна да ми сложат допълнително коса и там само да им обясня какво искам.Но още не съм мислила къде и кой ще ми прави грима и прическата.Но мисля сега като отида да се поинтересувам за това.На милото сестра му трябва да е наясно с фризьорките и гримьорките там.А за украса сега гледах ето тук http://visit.vratza.com/index.php?r=catering&lang=bu че има няколко агенции.Като отида на място при тях ще ти пиша какво предлагат.

Pupsi:
Много благодаря за сайта *THUMBS*. Да те попитам - ти какво мислиш за тейбълките (мисля, че така се наричат), защото почти навсякъде ги виждам ,пък аз не съм мислила по въпроса. Намерила ли си вече подходящите покани? Ох толкова много има по тази организация и винаги има все още нещо за което си забравила или не ти е останало време :[ А роклята каква ще бъде?

diavalo:
Аз да ти кажа от много време само разглеждам разни нещица тук в форума и благодарение на момичетата тук ми дойдоха много идеи.Но нашата сватба ще е септември и имам много време до тогава.Мисля дреболиите да ги търся тук във Варна или в Асеновград.Даже сега на 31 март с милото ще ходим до Асеновград да гледаме за рокля и костюм, но не съм се спряла на нещо специално още.А тейбъли да определено ще имаме, защото много улесняват гостите.Даже мисля да има две момичета едната от моя страна, другата от страната на милото на вратата да посрещат гостите и да ги насочват накъде са им местата. Ти решила ли си какъв ще бъде цвета на сватбата? Нашата ще е в бледо лилаво и бяло.И от тук вече ще съобразим и украсата,букета,поканите,тейбълите,подаръчетата за гостите  и всички друго подробности с този цвят.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница