СВАТБА ВЪВ ВРАЦА

<< < (4/74) > >>

diavalo:
Можете да си вземете оператор който ако е с хубава камера можеш после да дадеш да ти изкарат снимки от диска.И е верно,че разходите са големи, но ние сме решили, че ще я правим по реда си с всички подробности.Пък и един път се жени така човек надяваме се и последен  8P
А в главата ти ще се появят още хиляди нещица за които ще се сетиш.
Един от нашите проблеми е къде ще настаним гостите от моят град, а имаме и много от Варна.Направо се хващам за главата.И дали трябва да им поемем нощувката там?

Gergancheto:
И аз съм булка от Враца  *YAHOO* Само че съм си родом от тук, сватбата ми е на 19-ти юли в Хемус  :danceg: Много се радвам че засякох вас двечките :))) Най после да си побъбря с някой   :bravo:

diavalo:
Здравей добре дошла  :welcome:
Я разкажи какво условия дават в " Хемус" , че ние искаме нашата да е там и сега като се приберем ще ходим да питаме? Но много ще се радвам ако и трите обмяняма опит тук  *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
Ти докъде стигна с подготовката?

Pupsi:
Здравейте и от мен момичета!
Много, ама наистина много се радвам, че пишете, защото като пуснах тази темичка и никой не пишеше направо :'(както са казали хората споделената радост е двойна радост, :[е или нещо от сорта :[ Снощи ходих до два булченски магазина и за мое голямо щастие и успокоение =] видях, че има тиари и диадемки и то на прилична цена, защото това ми беше едно от притесненията за моята прическата.
За мое съжаление аз се притеснявам за малките и дребнички детайли, което направо ме съсипва, защото те може би ще останат незабелязани в голямата еуфория по време на сватбата.  :P
diavalo откъде са ви кумовете и ще спазите ли традицията те да се вземат преди булката? При мен ще бъде малко трудничко, защото те са от София :angry:(въпреки, че още не сме ги питали :[

diavalo:
Добро утро! Ами с тези традиции направо незнам как ще го направим  *crazy*
Значи ще се опитам да ти обясня- аз съм от Хасково и няма как да ме вземат от толкова от далече и остава варианта да ме вземат от някои познати на милото във Враца.Кумовете официално ще ги каним април месец като ни дойдат на гости във Враца ( макар че не официално те се съгласиха).Те са от Стара Загора,но с кумата сме живели 3 год.във Варна заедно и ми е много добра приятелка на която мога да разчитам за абсолютно всичко.Та тях сигурно ще ги вземем от хотела, в който ще ги настаним.Но като цяло много искаме да спазим всички традиции с вземането на булката и музиката и така.Вие как мислите да правите?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница