СВАТБЕНАТА ТОРТА! - 2 част

<< < (11/88) > >>

fidelia:
Ние вече също се оглеждаме за торта! :torte:
Първоначално идеята ни беше да поръчаме от Романса в Симеоново, но след няколко дегустации установихме, че тортите са едни такива тежички... Не сме се отказали напълно от там - и ще се радвам да споделите експертно кулинарно мнение, та да решим по-лесно. ;)

Bybet0:
Fidelia, аз лично съм се насочила към сладкарници "Джани". тортичките са доста вкуснички и красиви. Все още не съм на етап торта, раничко ми е, но мисля от там да поръчвам. Ето ти сайт да погледнеш, но на място ще е най-добре, защото в сайта няма каталог. Всъщност, ако някой е поръчвал от там, да сподели мнение.
http://www.djani05.com/djani/svatbeni.html

fidelia:
Bybet0, усещам как ще пада голямо ядене на торти, докато си изберем! *YAHOO* Трябва да внимаваме обаче, че роклята и костюмът ще ни омалеят бързо! :girl_impossible:
Със сигурност ще проверим в Джани и ще кажа какъв е резултатът ;)

kopche:
Bybet0, я какъв вкусен линк си дала  :bravo: Изглеждат наистина красиви тези торти, но май по-важно е да са вкусни  :girl_wink: Че и най-красивата торта може да ти развали удоволствието с вкуса си. Аз тук опитах една торта, която се казва "Най-добрата торта на света", просто това й е името - Verdens beste kake на норвежки или Kvæfjordkake, и е най-вкусното нещо, което бях опитвала някога. Ще поразпитам дали може да се направи сватбена торта с тази рецепта, защото по принцип се води домашна торта. Ако някоя от вас иска да си я направи, ще ви преведа рецептата.

Little_Sweet_Didka:
Цитат на: Precious в март 24, 2008, 10:53:45

Ако някоя от вас иска да си я направи, ще ви преведа рецептата.

Няма какво да питаш! Направо превеждай! *YAHOO*

А за Джани аз съм чувала добри отзиви.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница