СВАТБЕНАТА ТОРТА! - 2 част
deni1709:
момичета, знаете ли нещо за сладкарница ГАВРОШ, чух че правили страхотни сватбени торти?
ако имате телефонче, давайте гооооо @}->--
Модератор: Старата тема е ето ТУК! *THUMBS*
divna:
Цитат на: deni1709 в февруари 07, 2008, 15:52:23
момичета, знаете ли нещо за сладкарница ГАВРОШ, чух че правили страхотни сватбени торти?
ако имате телефонче, давайте гооооо @}->--
Мисля че тортата на Little_Sweet_Didka беше от там! И аз мислех да пусна запитване за тях,защото скоро попаднах на уникални снимки с техни торти,но не успях да намеря адреса!
gingerina:
Аз съм си харесала тази фигурка за торта, :
gingerina:
Иначе държа повече на пълнежа, отколкото на външния вид на тортата. Много се колебая, тъй като сватбата няма да е в София, а в Благоевград. Там бях в една сладкарница, в която правят сватбените торти с един стандартен пълнеж, който много не ми е по вкуса, иска ми се да е нещо по-различно. Доколкото видях май има и сладкарница Неделя отскоро, но и от тяхните торти като че ли не се впечатлих особено. Много се изкушавам да опитам при някоя софийска фирма, като Романс или Skyline, обаче незнам как ще я закараме тортата до града..
abel:
Цитат на: gingerina в февруари 13, 2008, 11:44:02
Иначе държа повече на пълнежа, отколкото на външния вид на тортата. Много се колебая, тъй като сватбата няма да е в София, а в Благоевград. Там бях в една сладкарница, в която правят сватбените торти с един стандартен пълнеж, който много не ми е по вкуса, иска ми се да е нещо по-различно. Доколкото видях май има и сладкарница Неделя отскоро, но и от тяхните торти като че ли не се впечатлих особено. Много се изкушавам да опитам при някоя софийска фирма, като Романс или Skyline, обаче незнам как ще я закараме тортата до града..
По принцип Софийските фирми предлагат и Доставка в самия ден.
Според мен няма проблем да ти я направят и докарат в Благоевград, само трябва да уточните цената за доставката.
А може и някое от момичетат от форума, които не са от София, да са поръчвали с доставка, може те да се включат с информация.
Навигация
[0] Списък на темите