СВАТБЕНАТА ТОРТА! - 2 част

<< < (12/88) > >>

Bybet0:
До колкото съм опитвала тортичките на Джани, на мен са ми мноооогоооооо вкуснички  :torte: Имат различни кремове, пълнежи и глазури. Щом има добри отзиви, мисля да се объна към тях, а и все пак живея до цеха им  =] ( после защо съм качила 2-3 кг   *db* )

Арлина:
Аз попаднах на сайта на Джани докато ровех за торти в интернет и ми се сториха много красиви, но още не съм ги пробвала (а колко сладко изядох докато съставя списъка на евентуалните сладкарници, от които ще поръчаме :[). Първоначално мислех да е Романса, а и още не съм се отказала, но ме притеснява, че цените им са доста по-ниски (или поне с такова впечатление оставам) и не знам дали това не се отразява на качеството. Много са вкусни, но сватбената торта трябва и да е красива :)

Little_Sweet_Didka:
Arlina бях на сватба на която тортата беше от Романс, много вкусна беше и също красива. Ще гледам довечера да пусна снимка. Но те имат каталог предполагам, така че ще видиш какво са правили и ако не си харесаш, можеш да им занесеш снимка, ако имат такава практика, да правят сватбени торти по снимка.

Арлина:
Много ти благодаря @}->--
Тортата беше единственото нещо, което като си писах списъка с необходими за сватбата неща, знаех от къде искам да поръчам. Но от толкова четене попаднах на много други хубави сладкарници. На Романс поне добре им познавам вкусовите качества, а и са сравнително близо до къщата на родителите ми и ми е удобно за поръчка, връщане на поставката и т.н.

fidelia:
Както обещах, да споделя впечатления от тортите на "Джани". Да знаете, че ако ви трябва някаква информация за форми, цени, приготвяне и срокове, правилното място е сладкарският им цех на бул. "Мадрид" 24 (намирал се точно срещу магазина на Бързаков)! Ние отидохме на "Иван Асен" и само можахме да опитаме два вида - и бяха много вкусни и леки, основният ни критерий! :bravo: Утре ще отидем да попитаме в цеха, дано са любезни и ни спечелят за клиент. :P

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница