СВАТБЕНАТА ТОРТА! - 2 част
Ели .:
Цитат на: gingerina в март 11, 2008, 16:04:14
Говорих със Skyline сладкарницата, съгласни са срещу заплащане да ми докарат тортата до Благоевград. Предложиха ми също така да има една украсена торта, сватбена от около 40-70 парчета и останалите да са със същия пълнеж, но без украса. Разликата в цената е двойна. Само, че ме притеснява факта , че гостите може да си помислят, че им сервираме друга (по-обикновена торта). Хрумна ми да се разпредели украсената на случаен принцип, така че да не изглежда, че е за "специални" хора. Как мислите?
ние направихме следното, поръчахме си двуетажна торта с фигурката отгоре ми хареса много и за това не исках триетажна!!!! и тази торта си остана за вкъщи, а ни сервираха от други торти !!! и разликата беше в цената, само за това че беше булчинска торта цената скачаше доста заради стойката и др. , а иначе другите торти си бяха с отбелязани парчета и само ги нарязаха в ресторанта и всичко си беше ок !!!! после разпределих нашата булчинска в родителите и се хапна за отрицателно време покрай гости и дечица !!!! :)
Wienerin:
Момичета, тази торта как ви се струва?
http://www.carriescakes.com/cakes/490.jpg
дали ще могат в бг да я изработят? на мен ми се струва доста оригинална, като си мислех да не са такива цветята, а например булченския букет или украсата, която ще е по масите? *crazy*
Арлина:
За да изглежда така тортата не означава ли, че е покрита се дебел слой захарна глазура (не съм сгурна, че точно така се казва)? За един рожден ден си бях поръчала една много красива торта - като полянка с цветя изглеждаше, самата торта много вкусна, но отгоре имаше дебел слой от нещо, подобно на това от което се правят цветята и фигурките за торти - с много захар, изобщо не можеше да се изяде цялото.
Wienerin:
Arlina, и аз не разбирам много, но си права че всичките тези цветя бая ще сладнеят
аз показах тортата на мъжо, ама той рече и отсече, че е като в "цветарски магазин" и направо ми уби кефа :girl_cray2: :battle:
aniiii8:
Ето много красиви торти:http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=97014&vReferer=%2Falbum%2Findex_basic.php%3FvOffset%3D0%26vOrderBy%3D1
Навигация
[0] Списък на темите