СВАТБЕНАТА ТОРТА! - 2 част

<< < (9/88) > >>

renka_87:
Аз искам да ви се оплача!!!
Понеже ресторанта ни е в Шумен,а всички други ритуали във Варна,НИТО ЕДНА фирма или сладкарница има транспорт за там,освен Неделята.Харесах си невероятна торта на Дилайт (много готина,наистина) и на мноооооого добра цена,но нямат транспорт.

Wienerin:
Цитат на: gucci в март 11, 2008, 09:48:00

Мила повечето фирми си карат тортите и си ги сглобяват върху стойката.това не е притеснение.А и не смятам че ще имаш проблем с поръчката на тортата.Просто ако знаеш какво искаш може някой близък да отиде до няколко сладкарници с модела и да пита колко по рано трябва да се поръча и могат ли да я направят.Споко мила всичко ще е наред.за кой град става на въпрос и какво си си харесала.

@}->-- благодаря!

за София става въпрос! Още торти не съм гледала, защото два дни само със залата, ресторанта и църквата се разправяхме! Но роклята ще е цвят праскова, букета искам момини сълзи и розички и си мисля и тортата да е нещо такова..прасковена украсена с момини сълзи и рози??
мислиш ли, че тортата трябва да се връзва на роклята  *crazy* ще трябва да поразгледам малко снимки на торти, може да си харесвам моята  :bravo:
от форума горе долу се ориентирах кои сладкарски цехове си струват - Гаврош, Двете фукли и сто грама сладки май бяха другите?

gucci:
мила може да е бяла с прасковени елементи/рози момини сълзи панделки перлички./И един съвет от мен хубаво е ако успееш да си харесаш торта от техните каталози на сладкарниците за да си сигурна че ще изглежда така както ти си я представяш.Тортата и роклята се връзват цветово и  някой елемент.до колкото си спомням ти имаш прасковени пъпки на роклята.така че прасковени рози и малко по тъмно прасковени панделки а тортата да е като роклята на цвят/бяло екрю/.За София не мога да ти дам препоръки за сладкарниците за съжаление.
renka_87 не можеш ли да говориш да ти я докарат някой с хладилен камион някой познат в тази сфера.

gingerina:
Говорих със Skyline сладкарницата, съгласни са срещу заплащане да ми докарат тортата до Благоевград. Предложиха ми също така да има една украсена торта, сватбена от около 40-70 парчета и останалите да са със същия пълнеж, но без украса. Разликата в цената е двойна. Само, че ме притеснява факта , че гостите може да си помислят, че им сервираме друга (по-обикновена торта). Хрумна ми да се разпредели украсената на случаен принцип, така че да не изглежда, че е за "специални" хора. Как мислите?

renka_87:
Цитат на: gucci в март 11, 2008, 15:48:44

renka_87 не можеш ли да говориш да ти я докарат някой с хладилен камион някой познат в тази сфера.

Ами за съжаление не става,все пак хладилните им камиончета им стигат за да си вършат работата,а да ми дадатедин временно,не става.Трябва и човек да си ангажират да пътува и да сглоби тортата в ресторанта и тя става много дълга и широка... :\

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница