СВАТБЕНАТА ТОРТА! - 2 част

<< < (8/88) > >>

Anichka:
виж тук
http://www.amazon.co.uk/gp/gateway-eu

избери си страна/език
аз погледнах за Англия
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_w_h_/202-2968452-0430237?url=search-alias%3Daps&field-keywords=wedding+cake+knife&Go.x=0&Go.y=0&Go=Go

Wienerin:
имам един адски глупав въпрос и срам не срам ще питам  :[

тоЛтата как стига до ресторанта  :P от цеха ли я карат до ресторанта или вие ходите да си я вземете или как??? моля за помощ, защото не ми е леко!

Сватба след месец и 20 дни, а булката е на 2000 км. и само чете форуми и   :hmmm:
колко по-рано трябва да се поръча тортата?? мога ли седмицата преди сватбата да ида да си избера или ще е мн. късно?

благодаря  :girl_wink:

didibaby:
Alucinado, майка ми беше донесла от БГ преди моята сватба много красиви сребърни прибори за разрязване на торта. Ние не ги използвахме, тъй като аз вече имах прибори, които бяха в комплект с чашите ни, но ще си отбележа да попитам откъде ги е купила маман, ако все още ти е нужна информация.

Alucinado:
didibaby, anichka, много благодаря :) (изрушках ebay, но за Аmazon не се бях сетила)

Wienerin,  по принцип би трябвало от цеха да доставят и асемблират тортата в ресторанта. За всеки случай когато се договаряте е хубаво да го изясните, за да не стане някакво неразбирателство. Според мен, зависи каква торта искате, но ако съм сметнала правилно, сватбата ви е на 03.05, което според мен означава, че една седмца може и да е малко време (просто има много сватби за тази дата) Ако вече сте решили откъде да поръчвате тортата и приблизително как ще изглежда, можете да се договорите с цеха предварително, че ще уточните подробностите последната седмица - за да може те да ви имат предвид, да ви запазят стойка и т.н.

Успех!

gucci:
Цитат на: Wienerin в март 11, 2008, 02:28:58

имам един адски глупав въпрос и срам не срам ще питам  :[

тоЛтата как стига до ресторанта  :P от цеха ли я карат до ресторанта или вие ходите да си я вземете или как??? моля за помощ, защото не ми е леко!

Сватба след месец и 20 дни, а булката е на 2000 км. и само чете форуми и   :hmmm:
колко по-рано трябва да се поръча тортата?? мога ли седмицата преди сватбата да ида да си избера или ще е мн. късно?

благодаря  :girl_wink:

Мила повечето фирми си карат тортите и си ги сглобяват върху стойката.това не е притеснение.А и не смятам че ще имаш проблем с поръчката на тортата.Просто ако знаеш какво искаш може някой близък да отиде до няколко сладкарници с модела и да пита колко по рано трябва да се поръча и могат ли да я направят.Споко мила всичко ще е наред.за кой град става на въпрос и какво си си харесала.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница