СВАТБЕНАТА ТОРТА! - 2 част

<< < (7/88) > >>

aniiii8:
benii, много хубави предложения. Вторият вариант повече ми допада. Аз все още се чудя дали да си купя фигурка за тортата или да ползвам под наем такава от сладкарницата.

Арлина:
Тортите на Двете фукли са много вкусни. Много ги харесвам. Поръчвала съм за рожден ден, но отдавна и нямам актуални впечатления от качество на обслужването.

aniiii8:
Ето една торта. Знае ли някой сладкарница в която мога да си поръчам захарна фигурка на младоженци  без да си поръчвам тортата от там

ronilaz:
аз ходих днес в цеха на "Двете фукли"..и мога да ви кажа,че съм просто възхитена..приемлива цена,супер обслужване и наистина НЕВЕРОЯТНИ торти *THUMBS*

Alucinado:
момичета, мястото на моето питане може и да не е точно тук,но ми се стори ненужно да отварям нова тема.
та по повод тортата.... искам да си купя хубав комплект нож и лопатка за сервиране на торта, които да си ползваме в ресторанта, когато режем сватбената торта. И без това ми се случва да правя торти вкъщи, а нямам хубава удобна лопатка. Проблема, обаче, е че в много малко магазини съм виждала да продават и то все едни такива ...... обикновени.
Харесах си онлайн няколко модела на повече от приятна цена, но едните са в щатите (които не правят доставка до БГ), а другите в Австралия (на които, логично, доставката им е двойно по-висока от цената на продукта)

Та, въпроса/молбата ми е, може ли някой да ме насочи към магазин в БГ или онлайн-магазин в Европа, където бих могла да намеря нещо подобно на това:

=]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница