Има ли булки от Стара Загора? - 2 част

<< < (12/68) > >>

Valentinka:
Ей, я се успокйте! А съм най-изперкала от всички :girlhide:, но днес съм по-спокойна.
Аз си мечтаех за черна кола, но Саш ми заяви, че това му било най-малкия проблем и какво и било на наща????? Ами, вярно - чисто ново Пежо (на 0.5 година), нооо е сивозелена и...брек :! :! :!
Искам истинска кола...така ме овика, дано успея да го склоня :girl_wink:

Slyn4o:
Абе булки сладурести, проблемът с колата не е ли най-най-малкия :P
Или то отстрани лесничко изглежда... :girl_wink:
Мими, ти май наистина нямаш време ако ще е май месец сватбата ви. Докато се усетиш и ще мине времето  :)
А с пифчо какво стана?
Аз да споделя с вас, че замислям изненада за моето мило, ама като си избистря идеята ще ви пиша, за да ми кажете дали ви харесва.
Много хубав ден ви желая и аз на всички!  :butterfly: :clover:

Pamelia:
Здравейте сладуранки, аз нямам и идея за рокля още, мисля да ми я ушият в Асеновград но не искам да е бяла по -скоро златисто с капучино, нещо по нестандартно, виждам че доста булки изневеряват на традицията , какво мислите .........

Mariasto:
Може и да е малко  :offtopic:, ама и аз да си кажа за роклите...
определено и аз предпочитам нещо златисто, светличко пак, ама не точно бяло...нещо не си се представям в чисто бяло  :[
Но като за начало мисля да пообиколя магазините тук в София, направила съм си списъче с 3-4 магазина...ще отида и до Холидей, спомням си, че Валето си беше поръчала от там и вече в краен случай до Асеновград.
Там знам, че ако отида няма да се върна с празни ръце. Роклята за бала ми я шиха в Сияна за един следобед, не че беше нещо кой знае какво де...ама те са си хората там свикнали...мерят, шият и си тръгваш с рокля. Обаче не ми се иска да си спестявам тръпката по обикалянето и пробването  :curtsey:
Нали трябва да е най-хубавата рокля в крайна сметка  :)

Valentinka:
Наистина тръпката от обикалянето е голяма, а до като я чакаш...то не е тръпка, а инквизиция :girl_impossible:
Да, моята е от Холидей, спазиха си всички срокове и до колкото разбрах, са я направили, такава каквато и пожелах. След една седмица живот и здраве я виждам и веднага споделям :girl_wink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница