Има ли булки от Стара Загора? - 2 част

<< < (13/68) > >>

Jungle:
Олееее, хорааааа, колко ми е мъчно за вас....
За съжаление започнах работа и нямам много време за форума.Гледам , че отбора на Старозагорските булки се е увеличил. Браво!!! :bravo:
Валентинка и Авичка, как лети времето и още малко ще ви се радваме като булки. Нямам търпение вече да гледам снимки.  :girl_wink:
Хайде, казвайте, ако трябва да помагам нещо  *THUMBS* ;)

Slyn4o:
 :)
И на мен , като на Pamelia и Mariastoми харесва идеята за златиста рокля, или нещо много бледо пастелно...почти бяло  :girlhide:
Но всъщност, я кажете мацки, има ли такива рокли по магазините? Има ли разнообразие исках да кажа? :weddingday:

BIBI_SZ:
Здравейте,
Добре дошла на Jungle отново!
Ами по магазините няма много голям избор цветове,май основно бяло и екрю. В началото си мислех задължително да съм с бяло, но бялото ми е много искрящо и като премерих доста рокли, се спрях на екрю, че най ми ходи на тена, понеже съм по-тъмничка. Така че най-добре да мерите и в каквото се харесате

Valentinka:
даа, аз пъл бях точно обтратно - не исках бяло, но като пробвах и се оказа, че ми стои много по-добре. Дори и да я няма роклята в цвета, колто желаете, могат да ви я направят *THUMBS* Така, че-споко и проване му е майката :girl_wink: :P

Mariasto:
Добро утро, момичетааа!
През уикенда бяхме в стз, но не успяхме да отметнем кой знае какво...
Но вече си имаме датаа - 21 юни  *YAHOO*
Ходихме и до орфей, да погледнем менюта и едно друго, малко тесничко ми се стори за хорца и танци-манци, ама ще видим как ще го измислим...
Успешен ден на всички  :girl_in_love:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница