Има ли булки от Стара Загора? - 2 част

<< < (11/68) > >>

Pamelia:
 ;) Да БИБИ ако имаш възможност за телефоните ще ти бъда много благодарна, ако става въпрос за същото фото/което ми обясниха че е от механа Бунара надолу, само това знам  :huh: разбрах 4е са добри, не съм гледала друг запис освен на Дукс , и другите ли ги правят видеото така както в приказка, с черно-бели кадри и т.н.  :girl_impossible:

Slyn4o:
Pamelia :girl_wink:
Здравей!
Аз съм чувала за Веско Василев много хубави неща и сме били на негова сватба преди няколко години, много ми хареса и аз също като теб харесах много музиката която той пускаше. Даже от време на време пееше (ако не ме лъже паметта той имаше издадени няколко песни в Пайнер  :) )
Ако се колебаете за DJ, мога да ти пратя на лични и телефоните на едни други двама сладури за които писах в темата вече. Бях на тяхна сватба миналата година и нямам думи! :) Да не повтарям това което съм писала, ако искаш пиши ми на лични - ще ти разкажа повече.
Авичка как си ти? Как са при теб нещата, месец преди сватбата?
Аз напоследък само ровя из нета и гледам снимки на булки...и рокли... :girl_in_love:

mirmar:
Момичета, аз съм луднала..ей сега се връщам от среща с агентката по украсата и съм изцедена...толкова дреболии,ама толкова... :girl_impossible:
За DJ- аз съм с Йовко и Веско- но мисля, че това е друг Веско, не този, за когото говорите вие. :girl_wink: Фотото ми е Фокус- Светлана- под Бунара,да. :girl_wink:
Видеото ми- Петьо от Рефлекс. Живички са му филмите.  Но няма черно-бели кадри.
Това, което ти наричаш "като приказка"-мини филмов разказ за деня в началото на ДВД го правят всички. Но и Митко Димитров, на когото гледах 3 диска със сватби, не прави черно-бели... =] Може би ако изрично помолиш... *crazy*
За колата- ще бъдем с тъмносиньо Пежо- не знам защо питаш,Вале? Ти сега за кола ли се паникьоса? Вие какво измислихте? Аз исках с нашата нова Алфа, ама с тая рокля трябва нещо по-голямо... =]
Много съм щастлива, че успях да си намеря хризантеми- в един магазин говорих с продавачката-ок, няма проблем, ще ви направим отстъпка,ама не знаем каква, защото всеки път цветята идват на различна цена. Пратих милото при нея, нали ми е с търговско сърчице :girl_wink:, като се върна- резултатът беше- цена около 1лв на стрък! Иначе са по 2-2.50!!!  *YAHOO*
Нямам наметка все още, торта не сме избрали...хотел не съм резервирала..оххх,почва да ме стяга сърцето в буквалния смисъл! :girl_impossible:

Mariasto:
Споко, Авичка... след месец ще си прекрасна булка  :weddingday:
Имаш само довършителни нещица, мила...най-важното е без паника, аз това гледам да си го повтарям по няколко пъти на ден  :girl_wink:
Ние пък дори си нямаме точна дата за сватбата, т.е имаме два варианта - на 21 юни( един ден преди pamelia  ;)) или на 4 май ( харесва ми защото е неделя и после за почивни дни).
Обаче ако се спрем на май месец за два месеца толкова неща ще трябва да се направят, че направо  ohmy...Добре, че имам силна дружина да помага, а пък и на вас разчитам...
Май всичко ще зависи от това кога ще резервираме ресторанта и на кой диджей ще се спрем  *crazy*
Поздрави на всички и успешен ден от мен! :sunshine:

mirmar:
Ама мила, съветвам те да започваш да резервираш O_O, защото за май месец е лудница- вчера моята агентка ми каза, че за май вече е заета!!! За юни имала 1 седмица, в която не е !
Знаеш, че тогава е бум на сватби! Хайде запазвай, пък другото е лесно. *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница