Има ли булки от Стара Загора? - 2 част

(1/68) > >>

mirmar:
Биби, Слънчо, не казвате докъде сте стигнали, какво става покрай вас? :girlhide:

Модератор: старата тема е ето ТУК!  *THUMBS*

Mariasto:
Здравейте, всички!
От доста време си го преглеждам това форумче и най-накрая се реших и аз да се включа. Да ви кажа честно по мое мнение темичките доста време и нерви поспестяват   :)
Тъй като аз съм от Стара Загора, обаче с милото си живеем в София (той е от тук) и си решихме да поспретнем сватбичката в Стз. Аз го убедих, че е по-чисто и за паричките, който ще трябва да похарчим тук, в СТз ще си позволим много повече неща, абе прилагах всякакви хитринки, но стигнахме до решението да се взимаме в Стз... =]
та сигурно през уикенда ще отскочим да хвърлим поглед на някое ресторантче и ако има време да се срещнем я с фотограф, я с диджей  :danceg:
Тъй като няма да сме много хора (към 70-80) сме се спрели на Орфей, но и други варианти ще попрехвърлим. А и половината от гостите ще пътуват и ще трябва да ги настаним, видях че той си е хотел с ресторант и си мислех, че можем да го наемем целия за една вечер...
Roshko, Ava i Valentinka може ли да ми пуснете на лични координатите на вашите предпочитани фото, оператори и диджей, че да не се лутам да ги издирвам в последния момент...
А, пропуснах най-важното мислим събитието да е или в началото на май или в края на юни, обаче докато се намотаем незнам кога ще успеем да организираме всичко  :[
Това е засега от мен! По една  @}->-- ви пращам по случай вчерашния празник!

mirmar:
Еййй,супер, още една заралийска булка! *YAHOO*  :welcome: миличка!

За Орфей мога да ти съдействам- работя за собственика  :[ Ако искаш ми пиши на лични. Хотелът няма да ви побере гостите обаче  :girlhide:

Имаш предостатъчно време според мен!  *THUMBS*

Mariasto:
Благодаря ви!
Незнам вие как сте, ама аз някак си при мисълта за сватбата и леко изпращявам. Хем се кефя, след малко се скофтвам и даже и на рев го обръщам.
Даже една приятелка вчера ме пита дали не съм бременна, че толкова често съм си променяла настроенията  ohmy
Незнам къде ще му излезе края, че има доста време дотогава, страх ме е съвсем да не психясам :)
 :new-user:

Roshko:
хаха
стига бе! всички сме така, ама просто мисли за положителното и готово :)
аз поне съм така! отначало аз много се бях психирала от мисълта, че се женя и че едва ли не свършва света, ама това не е така!!!айде, по-весело, ще сме най-хубавите булки!!!!!!!!!!!!! :П }:->
 *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница