Има ли булки от Стара Загора? - 2 част
Pamelia:
:girlhide: Момичета благодаря ви за топлото посрещане :) Наистина страхотно съвпадение с Валентинка , немога да повярвам ! Сватбата ни е на 22 Юни , неделя , за съжаление дневна но трябва да се съобразим с хората от далеч. За избора на ресторант и украса ми помогнаха 2 записа които ми попаднаха "случайно" в ръчичките чак тук в UK :) капарирали сме Ники Колев но още се чудя, гледах сватба на която водещ беше Веско Василев/радио Веселина/ които ме очарова с избора на песни, нямаше дори и една скучна. После гледах сватба с водещ Ники Колев - музиката беше доста зле, а той като футболен коментатор се появяваше от вр на вр пред камерата, и аз сам чувала много хубави неща за него но като видях това .... =] , мн се чудя дали да не вземем Веско /някой, нещо за него?!?/ Още нямам оператор , говорих с Дукс и на 2-т сватби снимаха те и бяха напълно различни записите, на едната като приказка, другата изглеждаше като домашен купон ohmy което също мн ме обърка, . . . . . дайте ми съвет приятелки по съдба :girl_wink: .............
Valentinka:
Pamelia, ние бяхме кумуве на сватба, чиито водещ беше Ники Колев и точно там си го избрахме. Имаше неща, които не ни харесаха, но така или иначе всичко се уговаря с него предварително - музика, игри и т.н. Ние ще имаме доста гости от Франция и той ни предложи и малко традиционен ритуал, с народни танциори и т.н.
Не мисля, че ще съжалявате за избора :P
Pamelia:
*INLOVE* Благодаря Валентинка, да като се говори предварително с него нещата ще се получат наистина. Кой ще прави вашите видео и снимки? @}->--
BIBI_SZ:
Вале, честито за роклята и за халките!!! всичко се подрежда супер, само дето толкова се притесняваме май... за колата много се чудим ние, на кумовете е шкода октавия-цвят екрю и понеже и роклята ми е такава може би на нея ще се спрем...
Слънчо, на първата проба ми беше ушита и широка и дълга, на 01март съм на втора проба, да видим как ще е, много се надявам вече да е добре...
Памелия, май на повечето момичето видео оператор ще е Митко Димитров, а фото Светлана Узунова, по препоръки на момичетата аз също се спрях на тях, изглеждат много готини и професионалисти, гледах техни снимки и двд и много ми харесаха.Мога да ти дам телефони на лични,ако искаш, а Дукса май взимат много парички...
Valentinka:
Ами снимките са Фото студио Фокус, Светлана Узунова, Видеозаснемане и монтаж, Димитър Димитров
Навигация
[0] Списък на темите