Има ли булки от Стара Загора? - 2 част

<< < (9/68) > >>

Valentinka:
Здравейте!
BIBI_SZ , търся и то много усилено *THUMBS*
Мисля, че от вече ме е хванала тръпката - събудила съм се в 5:30 (иначе едвам ставам в 8:00) и само саватбени мисли ме връхлитат :P :P
Вчера купих "petales de rose", листенца от рози, тъмно червени и бели за хвърляне и само червени за тортичките, кафетата и масите :bravo:. Взех и едни пеперудки, пак бели и бордо-и те захвурляне. Изрязани са от органза и като се пуснат от по-високо и става приказно. Само трябва да измисля как да ни ги пусне някаой над главите *crazy*

Slyn4o:
Цитат на: Valentinka в февруари 20, 2008, 10:14:25

Вчера купих "petales de rose", листенца от рози, тъмно червени и бели за хвърляне и само червени за тортичките, кафетата и масите :bravo:. Взех и едни пеперудки, пак бели и бордо-и те захвурляне. Изрязани са от органза и като се пуснат от по-високо и става приказно. Само трябва да измисля как да ни ги пусне някаой над главите *crazy*

Valentinka  :bravo: това звучи направо прекрасно!!!   *db*
Биби а на теб оправиха ли ти роклята?

Valentinka:
Готова ми е роклята!!!!! *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
майка я е видяла и каза, че е прекрасна и точно такава каквато съм я искала! Нямам търпение вече.
Саш е поръчал халките - не знам къде, но ще са готови на 4 март *THUMBS* и даже са фравирани *YAHOO*

mirmar:
Вале, браво, миличка- виждаш ли, че всичко ще се подреди! Само малко напрежение е цената за този прекрсен ден! И ще бъдеш страхотна булка!!!! :bravo: :bravo:

Valentinka:
Хора, с каква кола ще сте?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница