Има ли булки от Стара Загора? - 2 част
Valentinka:
:welcome:Памелия
Много весело ми стана - и аз организирам сватба от Франция, която ще е в Марица изток, на баните; украсата, ще е от Стелина и Ники Колев ще ни е водещ :DANCE: :DANCE: :funny: :sarcastic:
съвпадение!
Ами аз много съм чувала за него, въпреки че не съм от стз - на 8-ми март ще ми стане ясно :girlhide:
кога е вашата дата?
Slyn4o:
:funny: :curtsey: :weddingday:
Valentinka ама вие наистина все едно сте се наговорили! :girl_haha:
А то почти не останало ..само 2 седмици и половина до вашата сватба?
Как се чувстваш? Хубаво ли е? :girlhide: Аз сигурно ще съм се побъркала от вълнение...
Valentinka:
ми аз даже и не мога да се побъркам...нали не съм си пристигнала още и всякаш не осъзнавам :girl_impossible:, но като се замисля и направо си ми е страшно. Аз се прибирам на 29/08, само една седмица преди датата и мисля, че наистина ще съм се побъркам от вълнение. На всичкото отгоре имам и дже интрежута за работа на 5/03 :girl_impossible: :girlhide: :girlhide:
mirmar:
Еййй, Памелия, :welcome: :welcome:
Страшно много се радвам, че се увеличаваме! *YAHOO* Ама ти направо много си напреднала-най-важните неща сте ги отхвърлили! :bravo: :bravo: :bravo: А с роклята как са нещата? Поканите?С нещо да бъдем полезни? *THUMBS* Ааа, и кога е датата? :girl_wink:
Вале, споко,мила, нещата си вървят, нищо че не си тук. Паак ти казвам- влизаме в действие! Поне аз-само казваш какво ти трябва и съм на линия! *THUMBS*
BIBI_SZ:
Добре дошла на Памелия и от мен! колко много тсарозагорски булки станахме... супер :bravo:
Стискам силно палци на Валя и Ава да мине всичко по мед и масло. Вале ти си търсиш работа в БГ ли?
Навигация
[0] Списък на темите