Има ли булки от Стара Загора? - 2 част
Roshko:
ехо :)
а, да бе! ние имаме всички дреболии, но основните неща не сме ги почвали!
значи, милото, кумата и кума - нямат нито дрехи, нито обувки, нито нищичко - всичките ще шият, с изключение на кума!!! а вече хората не приямат поръчки както ви е известно!
след това - нямаме нито свещи, нито вино за църквата, нито чаши.
още мислим украсата за ресторанта и цветята какви да са и тортата е супер скъпа, която харесахме - трябва да погледнем и другаде според мен, но милото се е тръшнал, че от там иска и това е!
я кажи Биби вие от къде взехте тортата и пилето и какви пари ви излезна (и сватбената и кумската)?? -това на лични дай.
все още подаръци за кумувете нямаме, с фотографите не съм се срещала...
за апартамента ключ искат да ни дават на всичкото отгоре са започваме за оправяме - всичкото хубаво, ама наведнъж направо ми идва в повечко...
хайде, че работата ме зове, а е лудница при мен!!!!
Valentinka:
Ралка, пилето ни го направиха в самия ресторант-занасяш им едно пиле на грил и 30лв и готово. Много хубаво го правят
BIBI_SZ:
Рали, за тортата на е-мейл ти пратих.
пилето и на нас в ресторанта ще ни го украсяват.
малеее, това ремонти и сватба едновременно ми се струва супер трудно, как успявате да се справите...
ние планитаме ремонт, ама след сватбата, макар че не знам как ще сме с паричките тогава...
Roshko:
за ремонта... - не съм си избирала сега да правя ремонт, ама жилището ни е ново и сега ще ни дадат ключа, а искаме да не плащаме наем (сега сме под наем) и ипотеката на жилището едновременно и за това бързаме да влизаме...
Силве, писах ти нещо на пощата - погледни моля те @}->--
Валка, колко време преди това пилето да се занесе трябва?
Valentinka:
къде сте булки? Как вървят приготовленията? :P
Навигация
[0] Списък на темите