Има ли булки от Стара Загора? - 2 част
Roshko:
нашети са шоколадови плочки - сърчице на което пише имената ни в кутийка - златна е нашата - аз не исках прахосъбирачка и така.
оо, за идеи не се притеснявай - тя дойде с лаптопа си и на него имаше толкова снимки и идеи, че направо.....
а аз до преди това си мислех че аз имам много идеи :) :) :)
Марица изток на Баните е нашия ресторант.
да Валка, ние сме напълно готови почти - освен младоженеца ми :), който милия си няма нищо поради размера на краката и ръцете си :) :) :)
ако някой знае къде има официлани обувки 48 номер - да казва!!!!!!
колкото и да струват - все тая.
Mariasto:
Мерси, Валентинка!
Ох, аз си взех два дни отпуска и четвъртък и петък ще съм в Стз, дано поотметна нещо...ако някой е навит за срещичка-кафенце, ще се радвам :SHREK:
Mariasto:
Рошко, милото си взе обувки от Сватбения център в Младост, нищо че още си няма костюм... *db* ама каза, че тях иска и край...Незнам като номера дали имат големи, ама можеш да звъннеш по телефона и да питаш ориентировъчно...а пък за модел на място
Mariasto:
Изнамерих ги като модел :offtopic: това са:
BIBI_SZ:
Здравейте, милички,
малее колко работа сте свършили, много се радвам, че напредвате толкова бързо.
И ние бяхме събота и неделя в СЗ и ние доста работа свършихме, доволна съм - уточнихме менюто, поръчахме си тортата и кумска торта и кумско пиле.
Запазихме си музиканти, за извеждането ми от дома, запазихме си народни танцьори за ритуалите в ресторанта.
Освен това си купих було, обувки, жартиер; както и украсено шампанско и украсени чаши за шампанско, украсено вино и чаша за вино, украсени свещи, бутониерки за близките – последните неща, поръчани от Стелина в еднаква гама.
Поръчахме си керамични подаръчета от Ceramic toys, колкото и да не исках да са такива, аз исках свеши, но имало поверие, че булкатане трябва да подарява свеши и се отказахме и не можахме друго да измислим, а времето течеше и поръчахме, в крайна сметка, който иска ще си го запази, каквото и да е.
Останаха ми етикети за ракията, вино, етикети за виното, тейбъл картички, медицински и вече неща, които последната седмица се уреждат...
А вие букет и украса за кола от къде мислите?
Слънчо – браво за Митко, и аз съм при него :) не се притеснявай за роклята, има време, има много избор, ще се спреш на нещо. Ако съм разбрала за същата рокля май имаше такава в Стелина в Стара Загора.
Мими – добре е че си свела избота до 2 рокли, значи и двете са хубави, премери ги пак, виж с коя се чувстваш по-удобно и така, няма грешен избор.
Рошко май вече може да се жени, като гледам как бързо всичко си организира :)
Навигация
[0] Списък на темите