Има ли булки от Стара Загора? - 2 част

<< < (62/68) > >>

pifcho:
Здравейте на всички!
Ние напредваме бавно, но славно. Вече имаме DJ, видео, фото. Украсата ще е от Виолета. Дори вече съм си харесала рокля от Асеновград. Имаме си вече и перца за закичване на офицялните гости. Тази седмица ще ходим да разглеждаме за покани.
Валка, няма ли да пуснеш още снимки? Ти вече гледа ли дисковете от сватбата ви или още не са готови.

Roshko:
добре сме Валка :)
ние днес поръчахме костюм на младоженеца ми :) - страхотен според мен :)
ще е готов на 7 май :)
сега почва мъката с обувките...
Виолета е страхотна - просто й се довери Пифчо и няма да сгрешиш! страхотни идеи, страхотен човек!
преди всичко човек, а не някой който го прави само за парите(а те и без друго не са много).
от къде да си купя хубави форкетки тук в София или в СтЗ - някой да препоръча моля? @}->--

Jungle:
Рошко, за София не знам , но сигурно ще намериш и там и в Стара Загора. Тук наскоро откриха едно магазинче на центъра само за фибички, ластички и други аксесоари за коса. Видях и много интересни форкети.Ако имаш път насам може да го посетиш. Намира се срещу Сити центъра в т.нар. Титаник( бившия магазин "Направи си сам") Ако не си ме разбрала пак ще обяснявам   ;)

Roshko:
знам го знам го.
на кой етаж е? в ляво или в дясно се тръгва?
да, на 4-5-6 май ще сме в СтЗ - ще видя тогава.
мерси Силве много! @}->--

Valentinka:
Моите фуркети бяха от магазина за роклята.
А снимките и диска са готови, но аз още не съм ги гледала (само няколко снимки), защото Сашо е още в БГ... ще мога да пусна  чак след 22/04 :[

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница