Има ли булки от Стара Загора? - 2 част

<< < (56/68) > >>

Roshko:
ехо
отдавна не си писала при нас май а :)
миличка кога ти е датата за сватбата?! ако е май месец просто няма начин в Асеновград да ти вземат поръчката че и за 2 седмици....
ако сватбата е след баловете може и за 3 дни да стане, поне за моята ми бяха казали че ако искам могат да я направят за 5 дни (аз понеже исках нова рокля, а не да правят поправка, а и аз поръчах роклята март месец - поръчах си я за 2-3 май :)) та, още не съм я взела де :)
ако си решила Митко и Светлето - обаждай им се, че аз им се обадих 6 м  преди датата и вече бяха заети....

Pamelia:
На 22 Юни ни е сватбата, оле ами ако са заети,........ ами все се каня да им звъня и все отлагам ще го направя още сега!!! за рокличките значи става бързо след баловете.
Някакви идейки за подарачета на гостите и сватбена торта ?
 *INLOVE*

Jungle:
Цитат на: Mariasto в април 02, 2008, 16:20:35

Рошко, за букетчето...аз като, че ли си представям букета някак по-ярък...в смисъл, както си го описала звучи много нежно, но не мислиш ли, че белите лилиуми и розичките екрю ще се слеят с цвета на роклята и няма да има контраст  *crazy* .

Да се включа и аз за букетите. Аз мисля, че "бледият букет"  си има своята красота и някакси е много красиво когато се слива с роклята. Много модни тенденции се опират на това.Ето вижте:

Roshko:
еееее, направо страхотни :)
и на мен контраст не ми допада!
Силве, благодаря че ме запознаваш с тенденциите :)
хайде срещичка в събота, искате ли?

Valentinka:
Памелия, благодаря ти @}->-- @}->--
като се добера до снимките и слагам подрбен репортаж :P :P
ами от ресторанта впечатленията са ми много добри-много хубави чаши и прибори, и сервитиорите бяха много слънчеви :girl_wink: :girl_wink:
За рокля-не мога да помогна, защото не съм ходила до Асеновград-моята е от София

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница