Има ли булки от Стара Загора? - 2 част

<< < (57/68) > >>

Mariasto:
И на мене ми се идва на срещичка, но няма да мога ...
Рошко да те питам какво стана с пробния грим, нали ходи преди време, ама не помня отзивите..доволна ли беше??
Pamelia, вашата сватба е един ден след нашата ;)

Момичета, някакви съвети за настаняването на гостите?? Мъча се да измисля нещо близко до Аязмото, ама не мога. Трябва да успея да спазаря и отстъпка, че имаме около 25 човека за настаняване...някакви идеи??

Slyn4o:
Рошко и на мен ми харесват такива светли цветя ..Снимките които Авичка е публикувала са много хубави! Момичета аз се влюбих в роклята на Prin4ipessa!!
Толкова е красива! Тази събота като ходим в Асеновград ще разгледам за нещо подобно, ако не ще ми я шият... (цената и е зашеметяваща и не мога да си я позволя  :[ )
И с ресторанта уточнихме порциите, благодаря ви за съветите на всички  :)
Пами а в Лондон какви булчински рокли продават ? Сигурно има приказни модели...
Мими , онзи хотел Форум не беше ли близко до Аязмото?

Roshko:
а покажи роклята която те е впечатлила на Prin4epessa, че не мога да открия такъв ник.
да - бях на пробен грим - супер ми хареса мацката на мен - ако искаш ще ти пратя снимки на мейл обаче. И на прическа бях.

BIBI_SZ:
Рошко, на грим при Рене ли беше? А на прическа при кой? А хареса ли ресултата? Аз още се чудя, а нямам никакво време...

Mariasto:
Ох, 15 минути се опитвам да я копна тук тая рокля, ама не мооогаа. Ето линк към темичката:

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,6789.30.html

Наистина е много хубава!

Roshko, прати ми снимки на мейла  :girl_wink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница