Има ли булки от Стара Загора? - 2 част

<< < (55/68) > >>

BIBI_SZ:
Много е красив букета, Рошко, и аз искам нещо подобно като форма, ама да е с кремави и оранжеви рози, че оранжевото ще ми е водещ цвят.

Mariasto:
Рошко, за букетчето...аз като, че ли си представям букета някак по-ярък...в смисъл, както си го описала звучи много нежно, но не мислиш ли, че белите лилиуми и розичките екрю ще се слеят с цвета на роклята и няма да има контраст  *crazy* .

За подарък на кума ми хрумна часовник...незнам дали е добра идеята, ама ако няма да е нещо за жилището...това се сетих; това за меча е много нестандартно, ама пак си зависи от човека.

Слънчо, за порциите на децата и аз мисля, че зависи колко са големи. Ако са мънички може да подготвите мини куверт, както Рошко е писала. В ресторанта със сигуност ще те посъветват ;)

Valentinka:
ами имах предвид не разграничени пози и лилиуми, просто по-натурално, а иначе Мариасто е права за цвета, няма ли да се слее много с роклята?

Roshko:
аз, принципно не искам да е контрастен въобще!
не ми харесват букети, които се отличават, само ми пълни ръцете, но както и да е - трябва да има, това е ясно..

Pamelia:
Здравейте сладуранки  :girlhide:
Отдавна не съм се включвала в форума , но следя какво става около вас!
Вале страхотна булка си миличка :)  Какви са ти впечатленията от ресторанта? значи Ники Колев наистина е добър, аз не съм го сменяла, радвам се че и Стелина са се справили добре  *db* и аз мисля да си резервирам Светла за снимки и М. Димитров, доверявам се на вас  *THUMBS*

Аз за рокля нямам и идея като се приберем в БГ сме директно в Асеновград, опитвам се да сваля някое килце до тогава  :'( . В какав срок правят роклите там, знаете ли? за 2 седм дали ще стане?

Поздрави и целувки на всички и добре дошли на новите принцески  :girl_wink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница