Има ли булки от Стара Загора? - 2 част
Roshko:
Абсолютно е така както казва maya_bunny!! моите фотографи са от там, така че - факт, така е.
те изпращат по 2-ма - един в булката, един в младоженеца и след това и двамата за да може после да имат 1500 снимки и да избереш само най-добрите, а с 2-ма фотографи непременно стават доста повече добри снимки!!! но е излишно разточителство според мен (аз не съм дала 1 милион лева за тях, защото единия фотограф е най-добрия приятел на сестра ми). Да ви кажа мисля че Светлана е СТРАХОТНА и не отстъпва по качество ан Дукса, така че горещо я препоръчвам!!!
ох, за моя проблем сега - аз кума го питам 1 милион пъти, ама той не знаел... - той си няма жилище все още и за това ми е много трудно!!! иначе за кумата е лесно - готови сме :) и те за нас така - тя и ние си избрахме, ама кума... и за това...
вижте какви бижута си взех :) - охххх, не мога да публикувам, защото е огромна тая снимка :(
Slyn4o - при мен ресторанта ми каза, че за малките ще е мини порцийка - месце с пържени картофки, безалкохолно и торта - това е за децата над 4г., а за по-малките няма нужда от порция - те при нас са само 2 лапета на по 2 г. - племенника ми и братовчедка ми - шаферчето :) - поръчахме й рокличка - като моята, но умалена - хипер сладичка :)
Valentinka:
здравейте мацки!
DVD-то ни е готово и било страхотно-всички са във възторг, а аз ще се изприщя от нетърпение и лубопитство. Които иска може да го поиска на Митко Димитров и да го гледа. :girl_wink:
Roshko:
мацки, какво мислите?
за идеята - златна лента, посредата бели лилиуми, а отстрани обкантено с дребнички екрю рози?
незнам дали можете да си го представите, че тука това розово е фрапантно, но така дългичко като идея с лента ми харесва мисля
Valentinka:
Roshko, добре си го намислила @}->-- аз лично предпочитам по-малко подреените букети. А панделката е супер като е по-дългичка
Roshko:
какво имаш предвид по неподреден Валка?
аз принципно искам по-малко цветя - особено лилиуми не мога да нагъчкам 10 в един букет.
ще е по-разредено, ако това си имала предвид.
Навигация
[0] Списък на темите