Има ли булки от Стара Загора? - 2 част

<< < (53/68) > >>

kreia:
нашите също не бяха семейство и на кума му купихме от един магазин за сувенири страхотен меч на дървена поставка, който се закача на стената и изглежда като истински и дори тежи като истински - тъй като той влиза в ново жилище скоро, решихме, че е доста оригинален аксесоар и той страшно го хареса

BIBI_SZ:
Добре дошла и на Дени! Ще помагаме с каквото можем, не се притеснявай. Първо си определете дата - запазете ритуална, църква, ресторант, Ди-Джей, фото, видео и останалите неща мойе бажно и постепенно, имаш време, така че спокойно.
Рошко, ние нашите кумове ги питахме директно и те си казаха какво искат - искат кафемашина, но те са си и семейство. Така че най-добре ги питай от какво имат нужда.

Slyn4o:
 :) Рошко и аз мисля, че е най-добре да питате кума си какво предпочита да му подарите.
Момичета,ама нищо не ми казахте за фото Дукс?
Добре дошла на Дени и от мен  @}->--
Аз имам въпрос, като броихте гостите, семействата които са с малки дечица...тях включвате ли ги с порция - за децата имам предвид?...

BIBI_SZ:
Здравей, Слънчо, в началото на темата имаше писани лоши неща за Дукс, в смисъл, те са с много добро качество, но многократно по-скъпи от останалите и не ти давали диск със снимките, а те изнудвали да си ги вадиш при тях срещу 4 лв на снимка. Пак казвам това не е от мой опт,прочетох го в началото и не съм говорила с тях изобшо. Ако искаш може да се срещнеш д тях да провериш все пак какви са им условията.
А за децата от нашиа ресторант ми предложиха по-малка порция,която да включва само основно и безалкохолни и десерт, но не сме уточнили още какво да е точно. То зависи и колко са големи - ако са 2-3 годишни няма смисъл май изобщо от порция, уф не знам, не сме го уточнили,по-добре говори с ресторанта.

maya_bunny:
Фото Дукс - 1000000000000% най-добрите в града и съответно най-скъпите. Аз не можах да си ги позволя, но бях на две сватби, на които те снимаха и бяха перфектни. Страхотни професионалисти са не само в качество, но и в подреждане на снимката (кой къде да застане, на какъв фон, всичкоооооо). Виж на сайта ако искаш, имат снимани сватби - duksfoto.com и после май "Събития". Например аз като се снимах с моите малки шаферки, снимката като качество е чудесна, но едното лапе гледа насам, другото - натам ... това при Дукс нямаше да се случи, но какво да се прави ...
Студийните ми снимки са в Дукс и са като картички, всички ахнаха като ги видяха  :bravo: Остават един страхотен и красив спомен.

Има още една кофти подробност - ако избереш техните услуги, после можеш да вадиш снимки само от тях (по 4,5лв. едната) и става още по-непосилно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница