Има ли булки от Стара Загора? - 2 част

<< < (52/68) > >>

maya_bunny:
Аз съм мнооооооого доволна от Фото Венци (зад сладкарница Неделя), особено от снимките - в албума, който подготвя има 120 със страхотно качество, а отделно ако пожелаеш си купуваш останалите на диск (за 20 лв. май беше) и познайте колко са на диска - около 600! Направо паднах.

Denni:
хей, привет :)

да попитам, някой от вас да имат сватби през септември? :) аз също съм от Ст. Загора...и направо се чудя откъде да започвам с подготовката

Колкото до Виолета Канъкова...можете ли да ми кажете колко и е хонорара? и какво включва...

Jungle:
Здравей Денни и добре дошла при нас   :welcome-2:

Тук ще намериш много информация, която ще ти помогне лека полека да се организираш. Като начало можеш да започнеш да мислиш за тема на сватбата...Тук има страхотни идеи, които ще те вдъхновят...
Относно Виолета, най -добре е да се срещнете лично и тя ще ти каже какво предлага и какви са вариантите.Тя ще се нагоди към теб  *THUMBS* На мен лично, тя ми беше организатор на сватбата и както се казва я " наех " за деня да ми помага за ритуалите, насочване на гостите, украса на църква, ресторант и много други неща.

Авичка, разбрах за неприятните емоции около теб...при мен се получи абсолютно същото, което ме принуди да сложа парола на албума си, но за съжаление се усетих твърде късно  :insane: Ако си спомняш по едно време почти бях спрала да пиша...От опит ти казвам не се впечатлявай и си гледай мъжлето и живота.Такива хора просто ги пропускай...

Хайде момичета, искам срещаааа... :danceg:

Roshko:
 :welcome: Денни :)
хайде срещичка - аз идвам в петък :)
да се видим в събота ако искате?

Roshko:
мили мои, дилемата е голяма - кажете какво да купим на кума ни за подарък?!
те не са семейство кумувете. За кумата - кафемашина сме измислили, ама за него не мога :(
моля ви се дайте ми идеи - вие какво сте купили?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница