Има ли булки от Стара Загора? - 2 част
Valentinka:
Slyn4o, аз мога да ти преоръчам повече от горещо Светлана (фото "Фокус") и Митко Димитров за видеото. Много са мили, весели, предразполагат те за снимките, да не говорим, че Митко се прояви като "помощник-организатор" - насочваше родители, гости :P
Ако искаш координата, мога да ти пусна на лични :P :P *YAHOO*
Mariasto:
Слънчо, и аз се доверих на Светлана и Митко Димитров, изглеждат ми точни, а и нещата които ми показаха много ми харесаха. Само трябва да видите как ще организирате транспорта, че те нали са в Стара Загора.
Халките ни са комбинация от жълто и бяло злато, първоначално исках да са само жълто, но тези много ни харесаха. Убедих се, че тези неща трябва да се избират на място, а не по каталог ;)
Може ли да ми препратите и на мен на лични координатите на Виолета, мисля да видя какво ще предложи за украса на ресторанта, че там съм затруднена доста...
BIBI_SZ:
май на всички ни са Светлана и Митко Димитров :))) ама наистина изглеждат много готини :)))
Slyn4o:
Благодаря ви , момичета... *THUMBS*
Ами ДУКС? ...Били най-добрите в Стара Загора? *crazy*
И за Венци ми казаха,че добре работел..
Но, май няма какво да му мисля. Моля ви дайте ми координати на Митко и Светла :) :girl_wink:
Щом всички сте с тях, значи наистина са добри! :wedding:
Roshko:
да, явно само аз не успях да ги имам тях - заети бяха, а ги питах 6 м, преди датата ни :(
Навигация
[0] Списък на темите