Има ли булки от Стара Загора? - 2 част
Mariasto:
Ава, добре дошла! Как изкарахте в Прага?? Разказвай като имаш време...вече с нетърпение чакам и някоя снимчица!
Ние днес се сдобихме с халки, много съм доволна *YAHOO*!!
Рошко, ти избра ли си бельо??
Слънчо, а в Асеновград как беше?
maya_bunny:
Ава, много хубав и организиран коментар! :) Бъдещите булки ще са много благодарни, това е супер ценна информация наготово на едно място! *THUMBS*
И аз съм чувала същото за Железник, че са големи мошеници ... на всяка сватба се чувстват длъжни да изпокрият поне половината неща }:->
Съжалявам, че не попаднах и аз на тази жена Виолета, точно тя ми липсваше!!! *db* Една пишман агентка ми строши нервите и затова накрая оставих всичко на Стелина. Като цяло съм доволна от тях (от изкуствена украса немогат да се очакват чудеса), но все пак ми се искаше малко творчество да вложа, което е възможно с агентка, която не се опитва за всичко да ти одере кожата.
Slyn4o:
:) Здравейте,момичета!
АвичкА много си готина! @}->-- Много полезна информация на едно място. :bravo:
Кога ще ни зарадваш и със снимки, всички изгаряме от любопитство да те видим, а аз вече едва трая за да видя украсата на ресторанта за която толкова много говори :girlhide:
Кажи как мина медената седмичка, хубаво ли си изкарахте в Прага? :P
Ние решихме че ще бъдем в Раднево , в ресторант "Алеята" - между другото най-хубавия ресторант в нашия град. Няма проблем и с оставането до по-късно, само трябва да уговорим това и с Ели и Жоро. За украса - ще ти искам координати на тази жена, а за видеото и снимките още се чудя. ..Вие момичета, кого бихте ми препоръчали?
Мими до Асеновград ще ходим следващата събота, на 05. април ;) Нали имам време, а и ще послушам съвета ви че е лудница в момента заради абитуриентките...и просто ще "позяпаме" ...не ми се чака вече :P
Това е от мен,сладурки
Roshko:
ЛЕЛЕ Авичка, направи си страхотна!!!
да, наситина супер инфо си дала! БРАВО! :bravo: :bravo: :bravo:
важното е че сте си изкарали добре - супер!
аз вече видях даже една снимчица от украсата ти :) - вашата маса ми показа Лети :)
тя на нас ще ни бъде всичко (и агент и украса и всичко) така че се радвам за хубавото ти мнение (не че съм се съмнявала де :)хайде, чакаме снимки!!!
да, аз купих бельо вече - т.е. част - сега гледам и за друго бельо - нещо за сватбеното :[ :P
ако не е забранено мога да ти кажа сайт - аз ходих до магазина, но можеш и онлайн да поръчаш - нещата са едно към едно - страхотни!!!
Slyn4o:
:) Рошко , да си намериш най-готиното и секси бельо за сватбеното пътешествие ;)
( то колко ли ще се задържи на теб, ама :P ) и я дай сайта да видим и ние :)
Мими - честито за халките! Какви са - от жълто или от бяло злато?
Авичка прати ми на лични координатите на Виолета, моля те
Кажете ми нещо за фото и видео, момичета , моля ви @}->--
Навигация
[0] Списък на темите