Украса на ресторант - 2 част

<< < (5/100) > >>

diavalo:
Може и да си права! Но лилавото ми е страст и розовото също.
Много съжалявам май объркахме съвсем темите,защото това трябва да е в темата за цветовата гама  @}->--

Abii:
Мисля че тези цветове са подходящи до колкото виждам от снимката ако не се обличат столовите защото те са тъмни.А ако се облекат можеш и други цветове да избереш  като бордо  ,но лилаво и розаво е най нежно .До колкото за златното като идея е добре но на снимките не е така контрасно и не се получава ефекта от украсата .Това е мое мнение.По принцип ресторанта е изчистен няма много цветове така че имаш голям избор  също и зелено би стояло добре защото в далечината виждам кафява стена !Успех при избора ! ;)До колкото можеш ще помагаме!

lilsan/Лили:
И аз мисля, че цветовете ще подхождат на ресторанта. И аз като Дидка смятам, че ще внесат свежест и нежност, особено ако цветовете са по-бледи.

Birbochukova:
Може и някъде да сте го пуснали, но тук има доста добри предложения за украсаwww.sheila-bg.com пускам едно от предложенията, които ми изпратиха.Страхотни неща има.Наемам ги.Правят и букети.Казаха, че в момента обновяват сайта и ще пуснат и новите снимки.

mirmar:
Ммм, тази украса я избрах за нашата маса. *THUMBS* Но снимката не е тяхна-сваляла съм я от чужд сайт,мисля  8P

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница