Украса на ресторант - 2 част

<< < (4/100) > >>

Little_Sweet_Didka:
Ани, дали ще е скъпо от рози зависи кога е сватбата, защо края на пролетта, началото на лятото вече има и български рози, които са с по-къси дръжки и са доста по-евтини.

nina_nikole:
Цитат на: MMariana в февруари 23, 2008, 22:39:29

nina_nikole мисля, че сватбена агенция "Амур" в Пазарджик биха се справили добре с украсата.  *THUMBS*

Да, разглеждах им сайта, ахнах като им видях цената - 10 лв. на човек това прави около 1200-1300 лв. при нашия брой гости. Мисля че все трябва да има и друга агенция която предлага украса и да се спрем на нещо средно, но за момента не съм намерила.

aniiii8:
Сватбата ми е през юни. Аз си мислех, че цветята тогава са по евтини ,но момичето от цветарският магазин ми каза ,че това което искам може да се направи с вносни рози ,защото са по едри.
Исках нещо подобно на снимката ,но трябва да е нещо друго защото излиза страшно скъпо

diavalo:
Момичета това е снимка на ресторанта , в който сме решили да бъде нашата сватба. Според вас дали ще стой добре ако преобладаващия цвят на сватбата бъде бледо лилав и розов? Много разчитам и на вашето мнение  @}->--

Алексчето:
Според мен в екрю и златно, вижда ми се, че е в топли тонове.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница