Украса на ресторант - 2 част
Kittcat:
Милички, а можете ли да ми кажете координати на някои изпитана и не безумно скъпа флористка в София? Някоя, която да може да направи украса за колата и букети за масите в ресторанта (по моя идея) много мерси :HELP:
Модератор: Старата тема е ето ТУК! *THUMBS*
maj4eto:
ето нешто и от мен което много ми хареса :)
abel:
Цитат на: aniiii8 в февруари 10, 2008, 10:27:05
KlaraFina, страхотни идейки :bravo: :bravo: :bravo:
Много нежни са тези бледо лилави рози. Според вас колко букетчета са необходими за маса от 10-12 човека?
Моите бяха подобни като идея, но може би малко по-големи. На масите от 10 човека имахме по 3, а на тези с 12 - по 4.
Между букетчетата имахме квадрани сребрсти свещи, които също запълваха пространство.
Зависи и какво друго ще има на масите. При нас нямаше бутилки, само прибори, чинии, чаши и украсата. Важно е да не се претрупва, защото ще им е трудно на гостите да се обслужват.(в галерията имам снмки, може да се отриентираш за размера на масите)
Мисля, че в зависимост от размера - за 10-12 човека можеш да сложиш по 5 на маса :)
Арлина:
Днес като бяхме в Стватбен център София ни показваха какви украси правят. Арки, балони и т.н. Питам за украси по масите и ми се отговаря, че единственото, което предлагат е украса от живи цвята, защото всичко друго (изкуствени цветя, свещи, разни други наредени по масите дреболийки), което се дава под наем можело да се открадне, а живите цветя си ги плащаме така или иначе. ohmy Аз много се изненадах, но човека ми показа едни доста големи букети от изкуствени цветя и каза, че точно от нашият ресторант на 29 дек. били изчезнали такива ohmy
Интересно ми е това случвало ли се е на някоя от вас на друго място. Защото ако има проблем с кражби той едва ли е само за една агенция. Или пък те просто нямаха разнообразни украси и така се оправдават.
a:
на нас ни направиха украсата от сватбен център София на всяка маса имаше по 3 балона с хелий и на места в ресторанта имаше също тройки балони някъде около15 маси по 3 балона общо 45бр.о още около 20балона в ресторанта +двойка сърца от балони зад официалната маса ни излезе 170лв.(но все пак преди почти 1 година).
Навигация
[0] Списък на темите