Украса на ресторант - 2 част
Birbochukova:
:)Значи без да искам съм я улучила.Незнам дали е тяхна, но ми я пратиха.Преди малко ми изпратиха снимки на украси и букети и разни други нещица.Предполагам си ги наела щом си си избрала тази украса.Доволна ли си от тях.Сториха ми се мили.
mirmar:
Не, мила, не съм и чувала за тази агенция :P Аз си изрових тази снимка от някъде =] И я показах на моята агентка, но не можах да се организирам да ушием покривка като тази на снимката ;)
По повод украсата- аз съм доволна от моята агентка, НО...направи ми лошо впечатление едно нещо- исках тъмнозелена лента по масите, а тя е купила светлозелена, защото после нямало как да я съчетава в други украси.. ohmyдоста неприятно ми стана-все пак моето виждане за украсата на ресторанта беше да е с тъмнозелено! =]Ама нямам нерви вече с такива подробности да се разправям,та остана светлозелена лента /пуснала съм снимка в темата за моята сватба/.
Birbochukova:
Оооо, извинявай. :[ На нас тази фирма ми я препоръча фотографа.Каза да кажем, че се обаждаме от негово име и всичко ще е о'к.Наистина се отнесоха много мило.Даже искат ако сме съгласни другата седмица да видим в ресторанта кои калъфи най-добре ще ни стоят на столовете и ще ни направи отстъпка.Ще ходим да гледаме каталога им.Сори за агентката ти.Понякога такива дреболийки могат да ти направят деня черен, а и нали затова й се плаща на тази...........такива много ме дразнят.
polly_84:
Здравейте!
Може ли някой да ми каже откъде мога да намеря бели калъфи за столове без подлакътници под наем?Мислех дали да не купим плат и да ушием,но цените са фантастични,а и какво ще правя после със 150 калъфа?!
fidelia:
polly_84, във всяка сватбена агенция дават под наем, а има и много фирми за украса. И аз в началото си мислех как ще си правим всичко сами, но доста бързо си дадохме сметка, че после няма какво да правим с 20 еднакви свещника например. =]
Цената на калъфите по мои наблюдения е между 2 и 4-5 лв.
Ох, и да питам нещо. КОЛКО ви излезе украсата на ресторанта? Ние ходихме на няколко места и суми от 600 и нагоре ми се струват малко прекалени... Вярно, че искаме букети с живи цветя на масите, ама все пак! *crazy*
Навигация
[0] Списък на темите