Въпрос за халките-2 част

<< < (4/87) > >>

fidelia:
Цитат на: micedj в февруари 18, 2008, 22:12:15

Здравейте, ние мислим да дадем злато от нас и да платим само изработката/съответно гравирането. Можете ли да ме насочите горе-долу колко върви изработката на грам? А някой правил ли си е халки в Асеновград, защото разбрах, че там също имало бижутерийни магазини?

Около 20 - 25 лв. е в ателиетата на "Пиротска".

d_petrovska:
Момичета, разбрахме се с милото и в събота отиваме да си избираме халки *YAHOO* Много се вълнувам, въпреки че не е кой знае какво събитие :[ Като ги купим веднага ще пусна снимка  :girl_wink:

блясъчко:
Цитат на: d_petrovska в февруари 19, 2008, 09:15:15

Момичета, разбрахме се с милото и в събота отиваме да си избираме халки *YAHOO* Много се вълнувам, въпреки че не е кой знае какво събитие :[ Като ги купим веднага ще пусна снимка  :girl_wink:

хихи как да не е кой знае какво събитие!! ние толкова се вълнувахме, докато избирахме, някак си усетихме как сме едно цяло (наистина - все едно един човек избираше халките, толкова бяхме единодушни...). а сега почти всеки ден ги пробваме и им се радваме.. направо нямаме търпение да ги носим вече (е, после ще има време да ни писнат, но да видим ;))

vesi1983:
В Пловдив ми казаха, че ако дам злато ще ми излезе по 14.40 на грам изработката.На Отец Пайсии има толкова много магазини, но във всеки ми казаха различна цена от 34 до 39лв. *crazy*

elfina:

Здравейте !
 Аз пък имам идея да си направим екскурзия до Турция и от там да си ги купим  ;) И аз свят да видя..............

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница