Въпрос за халките-2 част
d_petrovska:
Hristi, ние от същите съображения искаме да ги купим сега. Наитина се очаква скок в цената на златото. Иначе нашата сватба е на 09.08.08, а дотогава може и 55лв. за грам да стане :girl_impossible:
hristi:
ами отивайте и ги поръчвайте......ние си ги бяхме харесали в сайта им и като отидохме направо ги показахме и стана доста бързичко,поръчката става за 2 седмици :)
Арлина:
Ние също ще поръчаме там. Харесахме няколко модела, но искам да разгледам по-подробно и в интернет преди да реша. Мен ме притенява размера на моята халка. 49 ми стои хлабаво, но 48 едва ми минава през колалчето, иначе стои добре. Чудя се кой от двата да взема и дали лятото няма да имам проблем с 48. Годежният ми пръстен е 48, но ток е по-тънък от халка. Него го носих лятото без проблем
mishlence:
аРЛИНА,А НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ТИ Я НАПРАВЯТ 48 И ПОЛОВИНА,НЕ ЗНАМ КАКВИ СА МЕРКИТЕ,НА МЕН МИ Е МЯРКА 13 И ПОЛОВИНА,ПО СЪЩИТЕ ПРИЧИНИ-13 МИ Е МАЛКО А 14 МИ Е ХЛАБАВО.
micedj:
Здравейте, ние мислим да дадем злато от нас и да платим само изработката/съответно гравирането. Можете ли да ме насочите горе-долу колко върви изработката на грам? А някой правил ли си е халки в Асеновград, защото разбрах, че там също имало бижутерийни магазини?
Навигация
[0] Списък на темите