Подарък за гостите като спомен от сватбата - 2 част
Lupercola:
Ауу страхотни са !! Откъде си ги намерила ? Много са добри като идея за спомен от сватба и са много красиви. Ако можеш да си ги позволиш не се чуди изобщо !
vanyusha:
Нали са много хубави *YAHOO* Цените не са чак толкова високи, но доставката до България ги оскъпява много. Ето и подаръче, което е подходящо за деца.
Lupercola:
ellie_bellie Тоя сайт е върховен просто. Останах запленена. Чак ми стана мъчно, че ние не можем да имаме такива красиви неща. Всичко е много стилно. Не съм довършила разглеждането още, но оставам с впечатлението, че и разделителите на vanyusha са оттам (не съм сигурна). Има наистина нескъпи неща. То цените в България вече се изравняват с международните стандарти.
Ма как ги намирате тея сайтове ?! Вие сте страшни... *THUMBS*
ellie_bellie:
vanyusha, това за доставката сигурно е така, ако се поръчват до България. На мен ми излиза безплатно доставката, имам купон за намаление, но това е само ако се поръчва в САЩ. Иначе идват за 5-7 дни. Хубавото също е, че идват в комплект с тейбъл картичките. Аз ще изчакам още малко с поръчката, защото нямам финализиран броя на гостите.
А тези, които са за маркиране на страниците на книги, аз много бях ги харесала, но мъжа ми ме разубеди, защото май много малко хора четат книги напоследък...
inaxastra, намирането е много лесно: търсиш в google "wedding favors" и ти излизат. Аз също доста от тези сайтове съм ги изнамирала в булчинските списания, които съм гледала, там има доста реклами.
KlaraFina:
Преди известно време някой беше споделил идея за малки бурканчета с мед като подарък за гостите. Търсих назад в темата, но не намерих отговор от къде могат да се купят малки бурканчета. Знаели ли някой? Дядо ми е пчелар, така че меда ще си бъде съвсем домашен и пресен, само бурканчета трябва да намеря, а и да убедя бъдещата ми свекърва де, че тя като е залитнала по тези гипсови фигурки...
Навигация
[0] Списък на темите