Подарък за гостите като спомен от сватбата - 2 част

<< < (85/88) > >>

kopche:
Много хубави мишоци наистина, но на този тип подаръци не ми харесва, че не са цветни :( Аз бих грабнала четката и боичките и бих ги оцветила  *crazy*

mileto_stoianova:
Много благодаря на всички момичета.Радвам се,че ви харесват.:)Поръчахме ги в Троян.За интересуващите се ще пусна и линк.http://conevski.tscomp.net/index.html

ellie_bellie:
Цитат на: inaxastra в май 23, 2008, 09:40:03

ellie_bellie прекрасни са камбанките. Откъде ги купуваш ? Много нестандартно - не мисля в България да се намира нещо подобно и със сигурност гостите ще бъдат впечатлени и ще им достави удоволствие. Пък идеята за бонбоните също е много добра-чудесна връзка правят с камбанките. Браво  *THUMBS*

Благодария ти, inaxastra. Да, и аз реших, че ще няма да е лошо. Плюс това те звънят и могат да се използват за тост, горчиво и т.н. Ето от тук ги купувам.

Също така ще имаме и малки благодарствени палусчета.  :girl_wink:

vanyusha:
ellie_bellie, този сайт съм го разглеждала 100000000 пъти, има невероятни нещица :girl_impossible: Ето тоша е фаворита на милото

vanyusha:
А аз харесах тези разделители за книги... много са им красиви и практични подаръчетата, обаче и цените..... И това, което ме притеснява е и самата доставка, не само че излиза повече от покупката, а и времето, за което пристигат. Моля за повече инфо :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница