Подарък за гостите като спомен от сватбата - 2 част

(1/88) > >>

maria_lakova:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,321.0.html
Тук е старата тема! Заповядайте в новата!  :P

tiholina:
Аз мисля че това е една нова, но много хубава традиция.Това е начин да кажеш "благодаря, че ни уважихте в най-важния ни ден".Все пак сватбата става с хора.Нали.

nina_nikole:
аз като казах на милото, че трябва да измислим какви подаръчета ще подготвим за гостите и той "ама нали те на нас трябва да подаряват"  :laugh: :laugh:

divna:
Цитат на: tiholina в февруари 21, 2008, 12:37:46

Аз мисля че това е една нова, но много хубава традиция.Това е начин да кажеш "благодаря, че ни уважихте в най-важния ни ден".Все пак сватбата става с хора.Нали.

Ами не мисля,че е толкова нова традиция! Аз знам още от времето на баба ми,че са се дарявали с разни ризи,престилки ,кърпи и разни други неща,които ни нас сега ни се струват меко казано странни! Нашите на сватбата си са дарявали гостите си с кърпички,върху които са избродирани техните имена!  Традицията си е стара,просто модата в подаръците е друга!

tiholina:
Цитат на: divna в февруари 21, 2008, 23:54:34

Цитат на: tiholina в февруари 21, 2008, 12:37:46

Ами не мисля,че е толкова нова традиция! Аз знам още от времето на баба ми,че са се дарявали с разни ризи,престилки ,кърпи и разни други неща,които ни нас сега ни се струват меко казано странни! Нашите на сватбата си са дарявали гостите си с кърпички,върху които са избродирани техните имена!  Традицията си е стара,просто модата в подаръците е друга!

Абсолютно си права, че е стара традиция, но за доста години беше прекъсната.За това казах,че е нова.Верно е че с времето нещата се менят, но е хубаво да пазим традициите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница