Подарък за гостите като спомен от сватбата - 2 част
mariqna:
Ние много0 се чудехме дали да купуваме нещо специално за гостите и накрая измислиме вариант, които хареса и на двамата - след излизане от дома на младоженците 6те ни снимат заедно, снимките ще ни ги изкарат веднага и това ще ни е подаръка. Мисля, че ще остане наистина добър спомен всеки да има снимка от сватбата. *YAHOO*
Lupercola:
Да, това за снимките и на нас ни го предложиха, и го намирам за много добра идея, но накрая се спряхме на бутилките с ракия. И вчера беше супер смешно, защото излизахме с приятелите на Фабио. На италиански думата за подаръчета за гости е бонбониери. И те ни питат, а какви бонбониери сте избрали и аз като казах бутлки с ракия, отвориха ей такива очи - ohmy
Пък и ми стана много смешно от играта на думи :laugh:
Kiksi:
Момичета, откъде да си поръчам магнитчета за хладилник, не мога да намеря хубави, обиколих Бургас, ама все едни грозни ...Исках да са слънчогледчета, ама явно няма да се намерят, ама поне да са по-симпатични на вид...
maj4eto:
Здравейте момичета :)
Днес си получиг захаросаните бадемчета *YAHOO* много са готини, но искам да сложа по 5 в кутийка а изглежда едно такова празно и не зная как да направя така че да изглежда добре *crazy*
Дари да сложа някакъв плат под бадемите ....незная *crazy*
Маля ви давайте идеи :girl_impossible:
a_iordanova:
Момичета,
Да ви покажа и аз моите кутийки, които измайсторих.....станаха много добре. Същите са като кутийките на Johnson...
Сложих само сухи цветенца.... това разбира се е работния вариант, но съм довална как станаха... големината ще е като на червената. :bravo:
Навигация
[0] Списък на темите