Подарък за гостите като спомен от сватбата - 2 част

<< < (4/88) > >>

nina_nikole:
А в кой момент се подаравят? Предварително ли се слагат на масата или? Нещо не мога да се сетя  :[

d_petrovska:
На сватбите, на който съм била бяха наредени по масите. Аз мисля да ги сложа до тейбълките, тъй като ще ми бъдат различни за жените и за мъжете  :girl_wink:

Abii:
Цитат на: nina_nikole в февруари 27, 2008, 13:38:09

А в кой момент се подаравят? Предварително ли се слагат на масата или? Нещо не мога да се сетя  :[

По принцип се слагат предварително по масите ,но понякога младоженците имат желание да ги подарят в момента когато минават за наздравицата.

Бебче:

Нинче, нашите ги подарявахме като минавахме за наздравицата. Бяхме ги сложили в една много готина кошничка и сестра ми вървеше с нас , носеше кошничката и така ;) А иначе може и по масите да се сложат. Както си прецените ;)

tiholina:

Според мен зависи какви са.Ако са бонбониери, които да си пасват с цялостната визия на ресторанта се слагат на всяко място.Ако са нещо много различно(което не е желателно), може при наздравицата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница