Подарък за гостите като спомен от сватбата - 2 част
Baba_Marta:
Ние бонбониерите ще си ги раздаваме пред църквата, както всищност е прието - те са големи в огромни кошници. За партито, сме приготвили специални кошнички с бонбони (пак са като бонбониери, но не точно), които са в лилаво, цветът на украсата ни и ще поставят във всяка чиния, заедно с менюто и салфетките, на които ще има панделка и цвете. :bravo:
elfina:
Булчета,аз съм пред дилема-дали за подаръчета да избера фигурки / т.нар. прахосъбирачки/ или да направя колаж от наши снимки.Била съм на сватби на които ни подариха снимка на младоженците-това си е хубав спомен.От друга страна пък само една снимка..........не е ли малко???
Abii:
Това е най разумния подарък ако питаш мен .Една снимка с колаж първо че струва много повече от една порцеланова фирурка и второ вместо гостите да си купуват снимки от 3 - до 5 лева спомен от сватбата Ви .Вие ще им предоставите това.Супер идея!
KlaraFina:
Цитат на: elfina в март 09, 2008, 11:55:27
Булчета,аз съм пред дилема-дали за подаръчета да избера фигурки / т.нар. прахосъбирачки/ или да направя колаж от наши снимки.Била съм на сватби на които ни подариха снимка на младоженците-това си е хубав спомен.От друга страна пък само една снимка..........не е ли малко???
Аз също мисля, че идеята е добра. За съжаление, гостите получават подаръка си малко след сватбата, но мисля, че си заслужава. Много фотографи предлагат и експресни снимки, но те струват около 5 лв парчето.
Аз съм решила, че ще се снимамаме с всеки гост по отделно и ще им изпратя снимката след това, а защо не и придружена с едно благодарствено писъмце.
d_petrovska:
Това със снимката наистина е по-подходящо и по-ценно като спомен за вашата сватба... А и е различно, малко по-нетрадиционно, което ще я направи още по-запомняща се *THUMBS*
Навигация
[0] Списък на темите