Подарък за гостите като спомен от сватбата - 2 част

<< < (3/88) > >>

Selvet:
Цитат на: Birbochukova в февруари 25, 2008, 10:24:36

Здравейте! :sunshine:
Онзи ден си купих новия брой на списние Булка и там ми харесаха подаръчета за гостите на Бридал фешън, но немога да намеря никаква информация за подаръчетата.В списанието за написани бонбониери, но аз мисля да ги ползвам за подаръчета, но ми се ще да знам цената, за да не ходя само да си записвам час да ги гледам, ако немога да си ги позволя.Фирмата приема клиенти само с предварително записване или поне така пише.Някой може ли нещо да ми каже по въпроса, ще съм много благодарна? Благодаря ви! :D

Birbochukova  би ли пуснала някаква снимка на подаръчетата който си харесала ..

d_petrovska:
nikoleta9, може ли да пуснеш снимка и да кажеш от къде са  :[

Birbochukova:
Здравейте!
С удоволствие бих ви пуснала снимка, но ги видях в списание Булка. Няма как да ги снимам, защото са дребни там и няма да излязат добре.Иначе там пише, че са на Бридал фешън. Тази вечер като се прибера у дома ще се пробвам да ги снимам и ще ги пусна, ако станат.Дано станат.Представляват бонбониера, но е правоъгълна кутийка и горната част е прозрачна.Вътре има бонбонки и нещо подобно на роза, но направена от камъчета в зелено и жълто. *crazy* =]Така го обясних..........няма що, но дано като ги снимам да излязат.

d_petrovska:
Аз имам този брой на списание Булка и мога да видя. Не  е проблем  :girl_wink: Благодаря ти все пак  *THUMBS*
Интересувах се за тия мечета, които дърщат свещ сърчице  ;)

Birbochukova:
Момичета съжалявам, ама снимките изобщо не станаха добре  :angry: , така че няма как да ви ги покажа.Съжалявам!Ако някой има последния брой на списание Булка може да ги види там.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница