Подарък за гостите като спомен от сватбата - 2 част
BIBI_SZ:
да, и аз мисля, че е хубаво да се уважат хората по някакъв начин,а и да им остане нещо за спомен от сватбата ни. Само дето не мога да измисля какво точно да е, имаше толкова много идеи в първа част на форума... вие на какво сте се спрели?
MMariana:
Здравейте. аз смятам моите подаръци за гостите да са под формата на благодарствени - писма папирусчета, които ще съдържат текст с благодарност, част от любима наша песен и естествено датата на сватбата. Ето как ще изглеждат те, ще стоят пред всеки гост до тейбълките
nikoleta9:
Аз съм избрала едно мече което държи сърчице в лапичките си-свещ.И не е скъпо-0.90лв.И цената е на дребно :girl_wink:
Birbochukova:
Здравейте! :sunshine:
Онзи ден си купих новия брой на списние Булка и там ми харесаха подаръчета за гостите на Бридал фешън, но немога да намеря никаква информация за подаръчетата.В списанието за написани бонбониери, но аз мисля да ги ползвам за подаръчета, но ми се ще да знам цената, за да не ходя само да си записвам час да ги гледам, ако немога да си ги позволя.Фирмата приема клиенти само с предварително записване или поне така пише.Някой може ли нещо да ми каже по въпроса, ще съм много благодарна? Благодаря ви! :D
tiholina:
Цитат на: Birbochukova в февруари 25, 2008, 10:24:36
Здравейте! :sunshine:
Онзи ден си купих новия брой на списние Булка и там ми харесаха подаръчета за гостите на Бридал фешън, но немога да намеря никаква информация за подаръчетата.В списанието за написани бонбониери, но аз мисля да ги ползвам за подаръчета, но ми се ще да знам цената, за да не ходя само да си записвам час да ги гледам, ако немога да си ги позволя.Фирмата приема клиенти само с предварително записване или поне така пише.Някой може ли нещо да ми каже по въпроса, ще съм много благодарна? Благодаря ви! :D
В почти всички реномирани салони могат да ти предложат оригинални подаръци.В салоните на Cymbeline има едни много интересни бонбониери, трябва да ги видиш и тях.
Навигация
[0] Списък на темите