Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?
Pachoran:
Придържай се към следните правила и няма да сгрешиш:
1.Елеминирай обезателно хора и фирми, които ти предлагат сватбен филм в т.нар. "Хай Дифинишън" формат. Нито една сериозна и несериозна българска ефирна, кабелна или сателитна телевизия не работи с подобна снимачна и монтажна техника, не излъчва и не се разпространява все още чрез тази технология. А Сульо и Пульо, които Ви убеждават в противното - отпратете. Ако желаете подробности - мога да дам допълнително.
2.Ако не се снима с видеокамери от следните модели на SONY : DSR-250P и HVR-S270E , то просто бягайте. Няма смисъл от всичко останало.
micedj:
evelina83, в темата доста са обсъждани фирми предлагащи видео и фото-заснемане. Съвета ми е първо да изчетеш досега изписаните мнения. Успех с подготовката :girl_wink:
kikolina:
аз не че се заяждам ама си научи датата на сватбата че 2008 февруари мина,и другото което можеш да поразгледаш е мненията на отделните момичета ползвали услугите на съответните фото и видео оператори в техни конкретни теми,да се видиш с тях най добре с операторите :girl_wink: очи в очи и тогава най точно ще избереш кой да Ви задоволи капризите и прищевките .Успех :)
Kiksi:
Цитат на: Pachoran в ноември 21, 2008, 14:36:47
Придържай се към следните правила и няма да сгрешиш:
1.Елеминирай обезателно хора и фирми, които ти предлагат сватбен филм в т.нар. "Хай Дифинишън" формат. Нито една сериозна и несериозна българска ефирна, кабелна или сателитна телевизия не работи с подобна снимачна и монтажна техника, не излъчва и не се разпространява все още чрез тази технология. А Сульо и Пульо, които Ви убеждават в противното - отпратете. Ако желаете подробности - мога да дам допълнително.
Аз пък не съм много съгласна...Моята сватба е снимана във вариант "хай дефинишън". Операторът ми е много добър познат и предварително се разбрахме за "хай дефинишън", защото може и в момента нито една телевизия да не работи така...но след няколко години, можеш да бъдеш сигурен, че ще започнат!
Когато масово навлязат плазмени телевизори и т.н. до няколко години и форматът се смени повсеместно, нали не искаш да си гледаш сватбата с черни черти отгоре и отдолу?
evelina83:
Цитат на: kikolina в ноември 21, 2008, 16:08:20
аз не че се заяждам ама си научи датата на сватбата че 2008 февруари мина,и другото което можеш да поразгледаш е мненията на отделните момичета ползвали услугите на съответните фото и видео оператори в техни конкретни теми,да се видиш с тях най добре с операторите :girl_wink: очи в очи и тогава най точно ще избереш кой да Ви задоволи капризите и прищевките .Успех :)
МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ОБЪРКАНАТА ГОДИНА:((( 14.02.2009 -Свети валентин:))) но просто много съм развалнувана и грешката е станала неволно:)
Навигация
[0] Списък на темите