Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?
evelina83:
На 14.02.2008г Ще бъде най-хубавият ден в живота ми ( Моята сватба:))))) и искъм някой да ми даде съвет за сериозна фирма която прдлага качествено фото и видео заснемане, във форомите има доста голям избор но аз искъм съвет и от Вас:) все пак нали знаете поговорката ''Не питай старило а питай патило'' Много ще Ви бъда благодарна, а и искъм друго да питам при положение че ще има камера-оператор ще имали нужда от фотограф..? Вопще приемам всякъкви съвети за този род услуга....Благодаря Ви......
Рени:
Здравей evelina83, моля те напиши в кой град ще е сватбата, защото можем да ти препоръчаме 1000 фирми от различни градове. А така ще могат да ти помогнат момичета от твоя град. Аз мога да ти препоръчам фирма за Стара Загора, например. Ако ще ти свърши работа пиши ми на ЛС ще ти изпратя координатите й.
Pachoran:
Evelina 83 фотограф и оператор са две различни професии, набор от техника, технология, краен продукт.
Reni79 в България няма хиляда фирми в този бранш, дори няма фирми-повечето представители в бранша са занаятчии, любители, хора с подобно хоби. Те не знаят това какво е фирма, защото са работници или служители някъде другаде.
Рени:
Pachoran, не се хващай за цифрата чак толкова. Има сериозни фирми има и доста, които се представят за такива.
Аз обаче нещо не разбрах за кой град е въпроса?
evelina83:
Цитат на: reni79 в ноември 20, 2008, 21:57:49
Pachoran, не се хващай за цифрата чак толкова. Има сериозни фирми има и доста, които се представят за такива.
Аз обаче нещо не разбрах за кой град е въпроса?
с
За София, точно за това искъм помощ защтото изборат е голям и всички в обявитеси и сайтовете са най-добри:):(?
Навигация
[0] Списък на темите