Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?

(1/88) > >>

Gerka:
Little_Sweet_Didka, мога ли да те помоля за координати на твоят фотограф .... снимките ти са много хубави  :bravo:

..... и може ли да ми кажеш приблизително колко Ви струваше услугата, какво включваше ?

fiibi_bg:
Старата тема е ето  тук

gadamer4e:
И ние си запазихме Диджей за сватбата - не знам как се казва, защото всъщност той беше диджей на една сватба на наши приятели и много го харесахме още тогава, та мъжът ми сега звъня на булката и тя даде координатите. Той е диджей в Мохито и много ми допадна, че хем водеше сватбата, хем не се натрапваше постоянно с тъпи коментари, така че да досажда, а и пускаше страхотна музика, точно по наш вкус.

Иначе в монета сме в процес на наемане на фотограф (работи за няколко списания). Пак наш познат, който  също работи в екип и с видеооператор. Другата седмица ще ходя да видя снимки и да говорим за условията. А за видеооператора още се колебая, т.к като цяло не виждам смисъл от него.

krasunkata:
 :HELP: :HELP: :HELP: Моля дайте ми съвет как да изберем DJ за сватбата ни, като не живеем в България и  най -вероятно ще се приберем седмица две преди събитието. Родителите на моя приятел могат да се видят и да говорят с него, но както и те сами казаха ще преценят дали става или не от тяхната гледна точка, не от нашата....А ние си мислим че DJ е най-важния човек за хубавата сватба и ни се иска да отговаря точно на нашите изисквания. Отделно че нямам идея какво трябва да се пита един DJ (изключваме финансовия въпрос  *db* ) и по какво се съди дали е добър или не. Да не говорим за факта че като разбере че живеем в чужбина, може да започне да иска безбожни пари.... Оххххххххх нищо не идва наум :GROAN: ...........помагайте, моля Ви   :HELP: :HELP: :HELP:

prin4ipessa:
Красунката, за кой град става въпрос? Освен това на какво държите като изискавния: на програмата ли, на музиката ли, на самия човек какъв е или на чувството му за хумор. Един добър ДиДжей се определя от много фактори като най-важния според мен е да не е простак и селяндур и да оважи вашата представа за протичането на тържеството или най-малкото да се съобрази с вашите музикални желания (например ако държите да преобладава определен вид музика или да се изключи друг вид). Дай ни повече информация, за да можем адекватно да ти помогнем. Спокойно, и аз съм организирала сватба от чужбина. Само без паника! Постижимо е, вярвай ми!  *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница