Сватбата - голяма или малка?
silverarrow:
Много е смешно наистина колко са различни представите за голяма сватба в БГ и в Щатите.
Нашата сватба беше 120 души. Честичко чувах думите "голяма сватба", "много хора" и тн. На мене не ми се вижда много голяма, но толкова събираше комфортно залата ( а и за толкова бяхме определили бюджет ;))
Вчера приказвам с мой колега -американец, мисли да предлага брак момчето на приятелката си. И аз веднага предложил, непредложил и се пиша поканена %)
И той ми заявява - ний мислим нашата сватба малка и интимна да я направим, съвсем скромно... 120-130 човека... аз щях да припадна...
Като кажа на някой американец че сватбата ми била 120 души, те хората се притесняват че нямам достатъчно рода и познати!!!
Хора разни, разбирания разни...
Katerina:
И ние снощи получихме покана за сватба от адвоката ни :-) Според тукашните разбирания неговата сватба ще бъде нито малка нито много голяма........ 350 човека !!!!!!!!!!!!!!!!
Аз като чух бройката останах толкова изумена, че съпругът ми ми направи знак да не издавам емоциите си или поне не толкова видно. Мога да си представя каква физиономия съм имала ohmy
Но светът е толкова шарен....... :-)
Vangelia:
Ако имаш толкова близки,роднини и приятели нямам нищо против,но да поканя половин българия само за да има "калъбълък" не бих си и помислила.Хубаво е да имаш много приятели и рода,но други,като например цялата фирма,някой си познат и незнам си кои приятели на майка ми и на леля ми не са приемливи за мен.То с тях сигурно от 80 на 380 ще отидат нашите *STOP*
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Нашите гости в крайна сметка се оказаха точно 60 човека!! Не беше много малка сватба, нито голяма, но беше хубаво!!!
fiibi_bg:
Нашата беше малка сватбичка - 46 човека и ми беше супер.видях се с всички гости.Танцувах със всички,смях се със всички!И всеки един поотделно посрещнах и изпратих.Така те знаят ,че са били на нашата сватба и са имали честа да поговорят и да се посмеят с нас-младоженците! :womanfuy:
Навигация
[0] Списък на темите