Сватбата - голяма или малка?

<< < (81/81)

Mellie:
Много ми е интересно да чета всички идеи и коментари! Ходя на още няколко форума и разликите в обичаите и разбиранията са невероятни. В Щатите например 100тина гости се смята за доста малка сватба... Там ги правят с по 200 и нагоре... лудница! Туа в Германия обикновено пакетните оферти за ресторанта почват от база 50 човека и нагоре. А на мен 50 човека не ми се вижда много "тесен" кръг. Проблемът е, че колкото повече хора каниш толкова повече трябва да поканиш - тоя да не се сърди ония да не се обиди и то не му се вижда края. За мен между 50 и 80 човека е най-приемливо от гледна точка на стрес с организацията  и логистиката. Но като броя - или трябва да поканим 40 или 100

kalina1988:
Колкото повече гости, толкова по-добре. Стига да са приятни на младоженците, а не да са поканени само за да не се разсърди някой. :)

pepinka:
Нашите гости ги броих до 85 човека, възможно е да добавим и още няколко от чужбина, ако им е възможно да дойдат. Няма да надхвърлим 95 човека, мисля че това са хората, които искам да дойдат и да споделят нашия празник.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница