Сватбата - голяма или малка?
Picolina:
нашите за сега се очертават около 160 човека,свят ще ми се завие от хората %)
Sheila:
И тук идва темата за вечния спор: да се покани цялата рода (само защото ти е рода) или да си поканиш само приятелите и близките до сърцето ти? Всеки решава сам за себе си, но сватбата не се ли организира от младоженците за тях самите? И не идват ли гостите заради самите младоженци?
Вчера мой приятел каза нещо, което никога няма да забравя: "Не е важно колко човека претедират, че са твои приятели, важно е колко от тях помнят рождения ти ден, честитят ти новата година, застават зад гърба ти в тежък момент и имат искренното желание да те чуят и видят без повод. След скорошна злополука осъзнах, че имам само двама приятели. Отсега съм им написала поканите за сватбата ми... За другите....? Не гарантирам покани. Човек не трябва да бъде алчен =] *db* @}->--
vanis:
така става понякога че сватбата я правят родителите за родата..младоженците са както се казва длъжностни лица,
надявам се да не се окаже и нашата сватба такава че с тези 130 човека наистина свят ще ми се завие
Sheila:
Някакси не ми харесва идеята, въпреки че родителите плащат събитието, защо не вземат да се омъжат отново родителите. А децата им да изчакат докато съберат пари, за да си извоюват свобода за един от щастливите им лични мигове..... }:->
Полудявам като чуя за властни и налагащи мнението си родители! :girl_cray2: :hysteric:
fiibi_bg:
Ами затова - Да се борим за свободата да избираме как да премине сватбения ни ден! :good_luck:
Навигация
[0] Списък на темите