Сватбата - голяма или малка?

<< < (9/81) > >>

icokurpata:
И аз съм съгласен, че трябва да си познаваш гостите, без да се чудиш кой кой е ...но...когато просто познаваш много...ама наистина много хора...доста повече от стотици...тогава? Мисля че сватбата е акт който трябва да направи щастливи колкото може повече хора около младоженците, и затова броя на гостите се определя само и единствено от желанието на главните герои да споделят този ден с хората които обичат. Аз вече ви споменах че при нас бройката беше 300 ама мисля че вече набъбна още повече,но затова пък и сватбата няма да е като повечето....ще има поляна, огньове, чевермета, мезета и много хора и ръченици :-) ако стане и като по приказките три дни яли пили и се веселили...значи сме си изпълнили мечтата :-)

Яни:
Цитат на: icokurpata в август 30, 2006, 10:11:20

И аз съм съгласен, че трябва да си познаваш гостите, без да се чудиш кой кой е ...но...когато просто познаваш много...ама наистина много хора...доста повече от стотици...тогава? Мисля че сватбата е акт който трябва да направи щастливи колкото може повече хора около младоженците, и затова броя на гостите се определя само и единствено от желанието на главните герои да споделят този ден с хората които обичат. Аз вече ви споменах че при нас бройката беше 300 ама мисля че вече набъбна още повече,но затова пък и сватбата няма да е като повечето....ще има поляна, огньове, чевермета, мезета и много хора и ръченици :-) ако стане и като по приказките три дни яли пили и се веселили...значи сме си изпълнили мечтата :-)

Надявам се , че говориш съвсем честно и откровено! Щото повече от 300 души.... *crazy* ohmy Но ще чакаме да видим снимки! Нали знаеш-Тома Неверни....

icokurpata:
Заповядай на 23 септември на поляната на село Долни Върпища и ще се убедиш:-)

denisimo:
Ico поздравления за идеята, много хубаво даже сте го измислили, супер е, че има двойки, които са извън стереотипното и сто процента ще бъде супер купон на открито *THUMBS* *THUMBS* *THUMBS*. Наистина за всички ни ще е интересно да видим снимки, а някои може и да поплагиатстват даже  :hiphip: :hiphip: А пък вие-дерзайте  :danceg: :danceg:

Яни:
Цитат на: icokurpata в август 30, 2006, 15:25:01

Заповядай на 23 септември на поляната на село Долни Върпища и ще се убедиш:-)

Благодаря ти! Не се засягай, моля те! Пожелавам ви да си изкарате страхотно! Това, което си замислил наистина е уникално и си заслужава броя гости  *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница